CSM Focșani pierde acasă cu Constanța pe final de meci / Sandu Iacob: ”Nu am de ce să fiu supărat”

CSM Focșani a fost la câteva minute de o surpriză în partida de pe teren propriu cu deținătoarea Cupei României. Încurajată de același public senzațional, echipa pregătită de Sandu Iacob a făcut o primă repriză excelentă, pe care a încheiat-o cu un avantaj de 3 goluri, 14-11. Constănțenii au revenit după pauză, au egalat la 17 în minutul 40 și au luat conducerea în minutul 42. Gazdele au revenit în avantaj după goluri consecutive înscrise de Miroiu (21-20, min. 45) și în minutul 50 mai avea un gol avans, 24-23. Cu trei minute și jumătate înainte de final, Rață a egalat la 25, însă Focșaniul nu a mai reușit să înscrie până la ultimul fluier, iar golurile înscrise de Vujovic și Kevic au adus victoria celor de la HC Dobrogea Sud, cărora cu siguranță le-a prins bine un astfel de meci înaintea returului cu Malmo, din Cupa EHF.

Aș putea fi supărat dacă sportivii noștri nu ar da tot ceea ce pot la acest moment. Dar, atât timp cât ei joacă la capacitate maximă și, uneori, astea ne sunt limitele, nu am de ce să fiu supărat. E clar că am întâlnit o echipă experimentată, o echipă valoroasă înainte de toate, care are posibilități mai multe decât echipa noastră, și au câștigat pentru că au fost mai buni. Nu ne rămâne decât să luptăm mai departe, lucru pe care-l transmit mereu și în care avem încredere la momentul ăsta. Am pierdut acum la 2 goluri și sunt convins că, în meciurile care vor urma, lucrurile se vor schimba iar cei care se vor bucura vom fi noi. Sandu Iacob (antrenor CSM Focșani)

CSM Focșani – HC Dobrogea Sud Constanța 25-27 (14-11)

Focșani: Marocico, Tevzadze – Țuțu 7, Miroiu 4, Moisă 4, Rață 4, Sladic 4, Pătru 1, Mocanu 1, Ragea, Popovici, Hagiu. Antrenor: Sandu Iacob.

Constanța: Mitrevski, Iancu – Crnoglavac 6, Kevic 6, Vujovic 5, Nistor 3, Malinovic 2, Mocanu 1, Buricea 1, Chikovani 1, Csog 1, Nikolic 1, Markoski, Toma. Antrenor: Zvonko Sundovski.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *