Gheorghe Tadici: Ne vom bate tare cu cărămida-n piept că trecem de o echipă din lumea a treia a handbalului

La finalul partidei HC Zalău – Rapid București din Liga Florilor, fostul selecționer Gheorghe Tadici a vorbit din nou despre dificultățile întâmpinate de echipe din cauza organizării turneelor, dar și despre efectele acestora asupra echipei naționale feminine.

Dacă spui adevărul ești sancționat. Condițiile pe care le vedeți aici sunt curioase și sunt curios până când se vor întâmpla turneele astea de un meci. Am cheltuit 800 de milioane (80.000 de lei – n.r.) pe teste PCR din 5 în 5 zile în ultima perioadă, dar e bine-așa, că se joacă. Iată, s-a terminat și luna martie, trebuia să se termine și turul campionatului, o să se termine cândva, să vedem dacă se termină și campionatul, probabil că se va întrerupe. Noi avem mari probleme cu finanțatorii și prin prisma faptului că suntem mereu în deplasare, pe când alte echipe joacă de 5 ori pe teren propriu. N-apucăm să ajungem acasă că trebuie să ne întoarcem la București, n-am apucat să plătim ultimele teste, 6000 de lei, că va trebui luni dimineața să mergem iar să ne introducă obiectele în nas. Sper să se introducă testele antigen cât mai repede, cum spunea ministrul sportului, pentru că, de exemplu, în Ungaria testele PCR sunt plătite de federația maghiară. Așa, să dăm 800 de milioane numai pe teste, iar echipele care au jucat în cupele europene chiar mai mult… Nu știu ce are de câștigat competiția din asta, deși am văzut ce am avut de câștigat. Probabil că acum ne vom bate tare de tot cu cărămida-n piept că trecem de Macedonia de Nord, o echipă din lumea a treia a handbalului, o să fie un rezultat de senzație. Gheorghe Tadici (antrenor HC Zalău)

Un comentariu la „Gheorghe Tadici: Ne vom bate tare cu cărămida-n piept că trecem de o echipă din lumea a treia a handbalului

  • 01/04/2021 la 17:52
    Permalink

    Obiectivitatea face bine și la sănătate, și la eliminarea problemelor: Tadici are zeci de ani de Consiliu de Administrație și diverse conflicte cu mulți antrenori români, cu jucătoare, arbitri și alți oficiali, mai puțin propuneri și soluții concrete. Acum, decizia cu turneele este la minister. Investițiile în săli de sport se fac de autorități locale sau de CNI. Să se unească mai multe cluburi și să propună plan de acțiuni la minister. Să facă o grevă. Să se abțină de la a-i face pe alții troacă de porci, abuzând de jigniri – vezi atacurile la adresa unor jucătoare ca Holhoș, Pintea, Neagu… sau mai demult Cristina Dogaru, Jipa și multe altele…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *