Rezultate și casete tehnice din etapa a șasea a Diviziei A masculine

Etapa a șasea a eșalonului secund masculin a început joi, cu partidele de la Turda și Piatra Neamț. Vă prezentăm rezultatele și casetele tehnice ale jocurilor, articolul urmând a fi actualizat pe măsura disputării acestora.

Citește mai mult

Delo Champions League / Victorie importantă pentru CSM București în Germania

Campioana României a reușit să lege două victorii în Champions League, câștigând duminică după amiază cu 25-22 pe terenul campioanei Germaniei, echipă ce era neînvinsă și conducea în clasamentul grupei A înaintea etapei a patra. CSM București a avut un început bun, a condus cu 8-4 în minutul 20, intrând apoi cu avantaj minim la pauză.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Egal dramatic la Bacău, victorie acasă pentru Turda

Potaissa Turda a câștigat primul meci al zilei de duminică din Liga Zimbrilor, învingând-o pe teren propriu pe CSM București. La Bacău, însă, a fost un duel pe viață și pe moarte între CSM-ul care nu l-a avut pe bancă pe Sandu Iacob, absent din motive medicale, și o echipă constănțeană care a venit pe malul Bistriței cu 5  absenți.

Citește mai mult

Înainte de Dortmund, CSM București s-a jucat cu Deva

Campioana CSM București s-a impus fără emoții în primul meci al etapei a cincea din Liga Florilor, învingând-o, pe teren propriu, pe nou-promovata CSM Deva cu 31-20. Cu siguranță, însă, că staff-ul tehnic al echipei bucureștene și-ar fi dorit un meci mult mai tare cu patru zile înainte de un joc foarte dificil.

Citește mai mult