Liga Zimbrilor / Dinamo a învins greu Constanța, victorii pentru Turda și CSM București

Etapa a 11-a a Ligii Zimbrilor a programat vineri trei jocuri, unul dintre ele fiind marele derby dintre Dinamo și Constanța. Campioana s-a impus cu 33-29, dar diferența de scor nu reflectă nicidecum felul în care s-a jucat, constănțenii conducând mai bine de 50 de minute.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Toate rezultatele și casetele tehnice de sâmbătă, 29 octombrie

Primele patru partide ale rundei a noua din primul eșalon masculin s-au disputat sâmbătă. Cel mai echilibrat joc a fost cel de la Turda, acolo unde CSM Constanța a câștigat datorită unei aruncări de la 7 metri dictate la ultima fază a meciului, decizie contestată vehement de gazde.

Citește mai mult

Prima înfrângere pentru CSM București în Champions League

Vicecampioana CSM București a suferit sâmbătă seara prima înfrângere în grupa A din Champions League, 29-35 pe terenul deținătoarei trofeului, Vipers Kristiansand. Echipa bucureșteană a făcut o primă repriză foarte bună, aflându-se în avantaj în cea mai mare a timpului, însă la pauză s-a intrat la egalitate.

Citește mai mult

Victorie categorică pentru CSM București în Champions League

Vicecampioana României a confirmat așteptările și a obținut o victorie categorică în fața celor de la Banik Most, scor 40-25, în etapa a cincea a grupei A din Champions League. CSM București a condus de la început până la sfârșit, iar antrenorul Adrian Vasile a avut ocazia de a da mai multe minute tinerelor jucătoare.

Citește mai mult

O remiză și o victorie în deplasare pentru echipele românești în Champions League

Dublul duel româno-francez de duminică, din etapa a doua a grupelor Champions League feminine, a adus 3 puncte din 4 echipelor românești, care au rămas neînvinse. Rapidul a primit vizita ”bronzului” ediției precedente a competiției, Metz, în fața căreia a avut o primă repriză slabă, în care a încasat nu mai puțin de 21 de goluri.

Citește mai mult