Programul etapei a VII-a din Liga Zimbrilor și televizările

Etapa a VII-a din primul eșalon al handbalului masculin este plină de meciuri tari. Astfel, primele patru clasate joacă între ele, la București și Focșani, în timp ce la Bacău se joacă un meci cu conotații la retrogradare.

Citește mai mult

Șase echipe românești joacă în weekend în cupele europene

De vineri până duminică, șase echipe din România vor evolua în Cupa EHF și în Champions League. Citiți programul, televizările și arbitrii.

Citește mai mult

Exclusiv / Florentin Pera: „Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ”

SCM Râmnicu Vâlcea a învins-o pe campioana României pentru a doua oară consecutiv pe propriul teren în acest sezon și conduce în clasamentul Ligii Florilor cu 5 victorii din tot atâtea jocuri. Iată ce a declarat, în exclusivitate pentru handbalmania.ro, antrenorul momentului în handbalul românesc, Florentin Pera.

Citește mai mult

Exclusiv / Paulo Pereira: ”Îmi doresc din tot sufletul ca Portugalia și România să se califice împreună la EURO 2020”

Vă prezentăm partea a doua a interviului cu Paulo Pereira, selcționerul Portugaliei și antrenorul principal al echipei masculine a clubului CSM București, în care puteți citi ce crede tehnicianul portughez despre viitoarele preliminarii ale europenelor, în care Portugalia și România fac parte din aceeași grupă.

Citește mai mult

Vâlcea învinge din nou campioana și confirmă că e echipa momentului / CSM București – SCM Rm. Vâlcea 19-22 (9-13)

CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea s-au întâlnit marți după-amiază, în Polivalenta bucureșteană, într-o reeditare a Supercupei României, câștigată în august de vâlcence, echipa olteană câștigând după un meci controlat în totalitate.

Citește mai mult

Programul etapei a VI-a din Liga Zimbrilor și televizările

tapa a VI-a a Ligii Zimbrilor debutează marți seara, în capitală, în sala Dinamo și se încheie sâmbătă, la Constanța. Capul de afiș al etapei este, fără doar și poate, derby-ul bucureștean dintre Steaua și CSM, care va avea loc miercuri. Iată programul complet, arbitrii și televizările:

Citește mai mult

Programul etapei a V-a din Liga Florilor și televizările

Liga Florilor se reia cu etapa a V-a, care începe joi, la Zalău, și se încheie miercurea viitoare, la Galați, capul de afiș al rundei fiind partida dintre CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea, programată marți, 9 octombrie. Citiți programul complet, arbitrii și televizările.

Citește mai mult