EXCLUSIV / Top golghetere Divizia A feminină după 10 etape

Ediția 2021/2022 a eșalonului secund feminin a programat în această toamnă 10 etape, urmând să se reia în a doua parte a lunii ianuarie. Handbal Mania a alcătuit clasamentul golgheterelor, cu mențiunea că numărul de jocuri disputate de cele 24 de echipe nu este același, din cauza retragerilor și a neprezentărilor.

Citește mai mult

Rezultate și casete tehnice din Divizia A feminină

Etapa a X-a, ultima din acest an din cadrul Diviziei A feminine, a început joi și se încheie duminică. Vă prezentăm rezultatele și casetele tehnice, pe măsura disputării jocurilor. Campionatul se va relua cu etapa a XI-a duminică, 23 ianuarie 2022.

Citește mai mult

Rezultate, imagini și casete tehnice din etapa a IX-a a Diviziei A feminine

În acest weekend se desfășoară partidele etapei a IX-a din cele două serii ale eșalonului secund feminin, penultima rundă care se joacă în acest an. Vă prezentăm rezultatele și casetele tehnice ale rundei.

Citește mai mult

Rezultate și casete tehnice din Divizia A feminină

Întrecerile eșalonului secund feminin se reiau după o pauză de mai bine de două săptămâni, în acest weekend fiind programate partidele etapei a cincea în cele două serii. Vă prezentăm rezultatele și casetele tehnice, articolul urmând a fi actualizat pe măsura disputării jocurilor.

Citește mai mult

Rundă intermediară în Divizia A feminină – rezultate și casete tehnice

Cea de-a patra etapă din eșalonul secund feminin a început miercuri, la Brașov, celelalte partide din cele două serii disputându-se în cursul zilei de joi, 30 septembrie. Vă prezentăm rezultatele și casetele tehnice, articolul urmând a fi actualizat pe măsura disputării jocurilor.

Citește mai mult