Meciuri echilibrate joi, în Liga Florilor

Etapa a șaptea a campionatului primului eșalon feminin a programat joi patru partide, toate disputate sub semnul echilibrului. Gazdele și-au adjudecat victoria în trei dintre meciuri, singura victorie în deplasare fiind obținută de Dacia Mioveni.

Citește mai mult

Liga Florilor / Partide spectaculoase în Oltenia, mare surpriză la Târgu Jiu

Etapa a șasea a primului eșalon feminin a debutat duminică în Oltenia, cu două partide extrem de disputate, una dintre ele încheindu-se cu o mare surpriză. Gloria Bistrița-Năsăud a câștigat la Slatina și a trecut pe primul loc în clasament, dar proporțiile scorului final sunt nedrepte cu echipa gazdă.

Citește mai mult

EXCLUSIV / Victorina Bora: Îmi place s-o iau mereu de la capăt mai puternică și nu cedez niciodată

Handbal Mania a realizat un interviu exclusiv cu singura femeie antrenor principal din unul dintre cele mai puternice campionate din lume, Liga Florilor. Fostă jucătoare de succes, câștigătoare a 5 titluri de campioană cu Oltchim Râmnicu Vâlcea, Victorina Bora a mai jucat la CFR Craiova, Rapid București, Kometal Skopje, Șuiorul Baia Mare, Messina și SCM Craiova.

Citește mai mult

EXCLUSIV / Top golghetere Liga Florilor după cinci etape

Ca în fiecare sezon, Handbal Mania vă oferă clasamente intermediare ale golgheterelor din Liga Florilor, alcătuite exclusiv după golurile consemnate în rapoartele de joc. În ierarhia pe care am alcătuit-o după cinci etape disputate în primul eșalon feminin, lidera detașată este extrema Craiovei Katarina Krpez Slezak.

Citește mai mult