Încă un transfer de marcă la ”U” Cluj, Rapidul și-a adus o portăriță cu experiență

Nou-promovată în Liga Zimbrilor, U Cluj continuă să surprindă cu transferuri de marcă. Astfel, ardelenii au anunțat joi că l-au înregimentat pe Ionuț Ramba (foto, 30 de ani). Experimentatul inter stânga originar din Făgăraș a debutat în Liga Națională la Știința Municipal Dedeman Bacău (2010-2014).

Citește mai mult

Consiliul de Administrație al FRH a dezbătut sistemul competițional al sezonului viitor / Fără campionat de tineret la masculin

Întrunit marți în ședință, Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal a luat în discuție, printre altele, sistemul de desfășurare a competițiilor din sezonul viitor. Astfel, la masculin, propunerea subcomisiei tehnice de seniori, de înființare a campionatului de tineret, la care ar fi urmat să participe echipele secunde ale cluburilor din Liga Zimbrilor, a fost respinsă.

Citește mai mult

Dinamo se întărește în defensivă, Știința București ia o internațională angoleză

Cel de-al șaptelea transfer anunțat de campioana Dinamo București pentru sezonul viitor vine de la concitadina CSM. Echipa care va fi pregătită de Xavier Pascual l-a transferat pe unul din cei mai buni apărători din Liga Zimbrilor și un obișnuit al echipei naționale, Robert Militaru (foto, 27 de ani).

Citește mai mult

Noutăți din primele eșaloane, de la Dinamo, Buzău și Timișoara

Clubul SCM Gloria Buzău a anunțat miercuri că va înceta colaborarea cu antrenorul Ovidiu Mihăilă la finele lunii iunie, ”ca urmare a încheierii contractului de activitate sportivă.” La prima sa experiență în handbalul feminin, ”Coco” Mihăilă a terminat cu echipa buzoiană pe loc de cupe europene de două ori consecutiv.

Citește mai mult

SCM Râmnicu Vâlcea și-a anunțat colectivul tehnic pentru sezonul viitor

Rămasă fără antrenorul Florentin Pera, plecat în Rusia la campioana ȚSKA Moscova, medaliata cu bronz a ultimei ediții a Ligii Florilor a anunțat că noul antrenor al echipei este sârbul Goran Kurtes. Antrenor secund la echipa vâlceană în sezonul precedent, Kurtes a mai antrenat în România la Tomis Constanța și CSM Ploiești.

Citește mai mult

S-a stabilit programul viitoarei ediții a Ligilor Naționale

Ediția 2021/2022 a Ligii Florilor va debuta în primul weekend al lunii septembrie, fiind precedată de Cupa României, cu o săptămână mai devreme. Prima etapă a primului eșalon feminin se va disputa pe 4 septembrie, iar cea a Ligii Zimbrilor pe 29 august, vedeți care vor fi primele meciuri ale sezonului viitor.

Citește mai mult

Încă două transferuri anunțate la echipa feminină a clubului Minaur Baia Mare

Ample mișcări de trupe la vicecampioana Ligii Florilor, care a mai anunțat două achiziții, ajungând la un total de șase noutăți pentru stagiunea viitoare. Astfel, gruparea maramureșeană le-a înregimentat pe Amra Pandzic (slovenă, 31 de ani, portar), care a evoluat în ultimii 2 ani în Turcia, la Kastamonu, și pe Bianca Țîrle (19 ani, pivot).

Citește mai mult

Liga Florilor / Patru transferuri anunțate de vicecampioana Minaur Baia Mare

Vicecampioana Ligii Florilor, Minaur Baia Mare, a anunțat deja patru achiziții pentru sezonul 2021/2022, în care gruparea maramureșeană speră să participe în Champions League, solicitând un wild card forului continental. Alexandra Severin (23 de ani) evoluează pe postul de inter stânga, iar în ultimele trei sezoane a jucat la HC Zalău.

Citește mai mult

CSU Știința București a anunțat primele două transferuri, CSM Slatina merge pe mâna tinerelor

Surprinzătoarea dar merituoasa nou promovată în Liga Florilor, CSU Știința București, a anunțat primele întăriri pentru sezonul 2021/2022. Astfel, gruparea bucureșteană a transferat-o de la Rapid pe muntenegreanca Itana Cavlovic (foto, 23 de ani), care evoluează pe postul de pivot.

Citește mai mult