Antrenorul Ion Crăciun a plâns la conferința de presă a Coronei Brașov, președintele clubului și-a dat demisia. Și ce ?

Clubul CSM Corona Brașov a decis cu destul de mare întârziere să organizeze o conferință de presă pe marginea imensului scandal de doping iscat ca urmare a terapiei cu laser intravenos la care au fost supuse handbalistele echipei din Liga Florilor. Au fost prezenți președintele grupării, Liviu Dragomir, alături de antrenorul Ion Crăciun.

Citește mai mult

Corona Brașov a fost descalificată din Liga Florilor !

Reunită pentru a treia oară în această săptămână, Comisia Centrală de Disciplină a Federației Române de Handbal a decis sancționarea echipei CSM Corona Brașov cu ”descalificarea și pierderea punctelor obținute în Liga Națională, sezonul competițional 2019-2020.”

Citește mai mult

Victorii pentru echipele ”europene”, Buzăul a pierdut la Brăila

Etapa a XI-a a Ligii Florilor a programat miercuri seara patru partide, toate fiind câștigate de echipele care au evoluat pe teren propriu. Campioana SCM Râmnicu Vâlcea a trecut de Minaur Baia Mare fără mari probleme, după ce s-a desprins încă din startul jocului.

Citește mai mult

Corona Brașov și CSM București au remizat după un joc spectaculos

Etapa a zecea a Ligii Florilor a programat la Brașov duelul dintre Corona și CSM București, două dintre protagonistele Ligii Florilor, care vor evolua în weekend în cupele europene. Cele două formații au oferit un joc spectaculos, în care s-a făcut risipă de energie, în fața unei săli pline și entuziaste.

Citește mai mult

Campioana SCM Râmnicu Vâlcea pierde fără drept de apel la Bistrița !

Meci de cupe europene marți, la Bistrița, într-o restanță din etapa a opta a Ligii Florilor, între Gloria și campioana SCM Râmnicu Vâlcea. Formația ardeleană a confirmat revenirea de formă, după un început mai slab de sezon, și a obținut a patra victorie consecutivă în campionat în fața unei echipe ce pare să resimtă programul încărcat de jocuri.

Citește mai mult

Egal spectaculos între Minaur și Corona, Slatina învinge la scor Rapidul

Unul din cele mai interesante jocuri ale etapei a noua din Liga Florilor s-a disputat sâmbătă dimineață, la Baia Mare, între Minaur și vicelidera campionatului, Corona Brașov. După ce au dominat prima repriză, oaspetele au intrat la pauză cu un avantaj de trei goluri, dar maramureșencele au revenit în mitanul secund.

Citește mai mult

CSM București câștigă restanța cu Cisnădie, Cvijic și Pintea, descalificate !

CSM București și Măgura Cisnădie s-au întâlnit duminică, în sala Rapid, într-o restanță din etapa a opta a Ligii Florilor, disputată între două echipe ce reprezintă România în cupele europene. Cu o săptămână înainte de deplasarea în Polonia, pentru partida din Champions League cu Lublin, vicecampioana a avut destule probleme în fața Măgurii Cisnădie.

Citește mai mult