Exclusiv / Gheorghe Tadici: ”Eu cred în calificare, nu sunt tipul care să cedeze așa ușor”

Cu trei zile înainte de returul din turul al doilea al Cupei EHF, în deplasare, la Borussia Dortmund, HC Zalău a jucat în campionat, pe terenul Măgurii Cisnădie, joc încheiat la egalitate. Iată ce a declarat despre partida de la Cisnădie, dar și despre jocul de duminică, din Germania, în exclusivitate pentru Handbal Mania, antrenorul Gheorghe Tadici.

Citește mai mult

Măgura Cisnădie și HC Zalău au remizat în derby-ul european al etapei din Liga Florilor

Măgura Cisnădie și HC Zalău s-au întâlnit într-un meci cu valențe europene, ambele formații reprezentând România în actuala ediție a Cupei EHF. Iar dacă Măgura s-a calificat deja în turul al III-lea, pentru formația lui Gheorghe Tadici, partida de la Cisnădie a fost o repetiție utilă înaintea returului din Germania, cu Borussia Dortmund.

Citește mai mult

Exclusiv / Florentin Pera: „Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ”

SCM Râmnicu Vâlcea a învins-o pe campioana României pentru a doua oară consecutiv pe propriul teren în acest sezon și conduce în clasamentul Ligii Florilor cu 5 victorii din tot atâtea jocuri. Iată ce a declarat, în exclusivitate pentru handbalmania.ro, antrenorul momentului în handbalul românesc, Florentin Pera.

Citește mai mult

Vâlcea învinge din nou campioana și confirmă că e echipa momentului / CSM București – SCM Rm. Vâlcea 19-22 (9-13)

CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea s-au întâlnit marți după-amiază, în Polivalenta bucureșteană, într-o reeditare a Supercupei României, câștigată în august de vâlcence, echipa olteană câștigând după un meci controlat în totalitate.

Citește mai mult