Dinamo își încheie parcursul în Champions League cu o victorie de colecție

Campioana Ligii Zimbrilor a reușit miercuri seara o victorie mare în returul play-off-ului pentru calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Dinamo a câștigat cu 32-31 în Wunderino Arena din Kiel și probabil că această victorie le asigură în proporție de 99% wild card-ul pentru viitoarea ediție a competiției campioanelor.

Citește mai mult

14 echipe în viitorul sezon în primele eșaloane, Raportul de activitate al Consiliului de Administrație nu a fost prezentat

Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal nu a aprobat propunerea de suplimentare a locurilor din primele eșalonae pentru sezonul 2023/2024, principalul motiv invocat de cei care s-au opus fiind faptul că s-ar fi modificat regulamentul pentru sezonul în curs.

Citește mai mult

George Buricea: Ni s-a anulat un gol perfect valabil, un oficial constănțean a influențat decizia / Mihai Moldoveanu: Buricea mi-a pus mâna în gât!

Antrenorul principal al echipei CSM Constanța, George Buricea, acuză că golul înscris de portarul Dan Vasile în finalul partidei cu Potaissa Turda a fost anulat pe nedrept. Mai mult, el acuză că această decizie a fost influențată de un oficial constănțean.

Citește mai mult