Daniel Stanciuc: Avem un grup fantastic, ne vom lupta până la ultima picătură !

Handbalul masculin juvenil se află în fața unei oportunități extraordinare, aceea de a obține calificarea la două turnee finale majore cu o generație extrem de talentată. Naționala de juniori mai are nevoie de două victorii în turneul de la Craiova pentru a merge la mondialele de anul viitor și la europenele de tineret din 2024.

Citește mai mult

Victorie cu Finlanda, încă doi pași până la câștigarea turneului de la Craiova

Echipa națională de juniori a câștigat joi ultimul meci din grupa B a turneului de la Craiova contând pentru eșalonul secund european al categoriei U-18, 38-33 cu Finlanda. Scorul final este, însă, înșelător și nu reflectă fidel modul în care a evoluat jocul.

Citește mai mult

Victorie cu umbre pentru naționala de juniori în turneul de la Craiova

Conform așteptărilor, echipa națională de juniori și-a trecut în cont a doua victorie la turneul eșalonului secund european care se dispută la Craiova, 44-30 cu Moldova. Ce nu a fost conform așteptărilor a fost evoluția echipei noastre din repriza secundă.

Citește mai mult

Victorie previzibilă pentru naționala de juniori în primul meci de la Craiova

Turneul eșalonului secund european rezervat juniorilor (U-18) a debutat luni, la Craiova, echipa României având ca adversară probabil cea mai slabă echipă de la această competiție. În aceste condiții, jucătorii noștri s-au impus la pas în fața unei echipe mai mult decât modeste.

Citește mai mult

Naționala de juniori începe cursa spre primul eșalon european și spre mondiale

Sala Polivalentă din Craiova găzduiește, de luni până duminică, unul din turneele eșalonului secund european de juniori – U18. Echipa României va evolua în grupa B, unde va întâlni naționalele Marii Britanii (luni, ora 19.30), Moldovei (marți, ora 19.00) și Finlandei (joi, ora 19.00).

Citește mai mult

Viorel Mazilu e noul secretar general al Federației Române de Handbal

La debutul Consfătuirilor arbitrilor și observatorilor, care se desfășoară de vineri până duminică la Covasna, președintele Federației Române de Handbal, Constantin Din, a anunțat numele noului secretar general al FRH. Acesta este Viorel Mazilu (40 de ani), fost jucător și antrenor la Steaua București.

Citește mai mult