România va avea trei echipe în ediția viitoare a Champions League

Comitetul Executiv al Federației Europene de Handbal a decis vineri echipele care vor participa în sezonul viitor al Champions League la feminin și masculin. Vești bune pentru vicecampioana României, CSM București, care a primit un wild-card și va evolua direct în grupe.

Citește mai mult

”Captain Europe” de la Szejke Odorhei, premiat înainte de finala Champions League

Lanxess Arena din Koln a găzduit în acest weekend Final Four-ul Champions League la handbal masculin. Înaintea finalei, tânărul handbalist de la Szejke Odorheiu Secuiesc, Lehel Gaspar, a primit un premiu în valoare de 500 de euro de la o firmă de echipament sportiv.

Citește mai mult

Cele mai spectaculoase echipe vor juca finala mondialelor masculine

Campionatele mondiale de handbal masculin vor avea, în premieră, o finală ”nordică”. Danemarca și Norvegia și-au învins fără drept de apel adversarele din semifinale și fără îndoială că vor oferi duminică seara, de la ora 18.30, un spectacol de zile mari.

Citește mai mult

Vom avea în premieră o finală ”nordică” la mondialele de handbal ?

Miercuri s-a încheiat faza grupelor principale din cadrul campionatelor mondiale de handbal masculin, în urma cărora s-au stabilit cele patru semifinaliste. Iar dacă din grupa principală I cele două calificate se cunoșteau înaintea ultimei etape, semifinalistele din grupa a II-a au fost decise în urma partidelor disputate miercuri.

Citește mai mult

VIDEO / De ce a învins Germania pe Croația ? 10 faze cu cântec

Federația Croată de Handbal a postat marți seară pe contul de Facebook un montaj cu 10 faze din partida Croația – Germania 21-22, în care arbitrii au luat decizii contrare regulamentului, avantajând echipa germană. Vă invităm să urmăriți acest montaj, devenit în scurt timp viral.

Citește mai mult

Campionatul mondial masculin / Brazilia produce senzație învingând Croația

Mare surpriză duminică, în grupele principale ale campionatelor mondiale de handbal masculin: venită cu maximum de puncte din grupele preliminare, Croația a pierdut în fața surprinzătoarei naționale a Braziliei, care îi perpelise rău și pe francezi în prima fază a competiției.

Citește mai mult

Campionatul mondial masculin / Franța învinge Spania și ia o opțiune importantă pentru semifinale

Sâmbătă au avut loc primele partide din grupele principale ale mondialelor masculine din Germania și Danemarca. Marele meci al zilei, dintre campioana mondială și cea europeană, a fost câștigat de Franța, care a acumulat deja 5 puncte și e favorită pentru calificarea în semifinale.

Citește mai mult

Campionatul mondial masculin / Nouă echipe europene s-au calificat în grupele principale

Joi au avut loc ultimele partide din grupele preliminare ale mondialelor de handbal masculin, în urma cărora s-au decis ultimele echipe calificate în grupele principale. De asemenea, au fost programate derby-uri ca Danemarca – Norvegia sau Spania – Croația, având ca miză câștigarea grupelor.

Citește mai mult

Campionatul mondial masculin / Egal dramatic între Germania și Rusia, Spania a avut probleme cu Japonia

Ziua a cincea a mondialelor de handbal masculin a fost una aglomerată, cu nu mai puțin de 12 partide. Cea mai interesantă dispută a fost cea dintre Germania și Rusia, încheiată nedecis, rușii egalând în ultimele secunde. Citiți rezultatele de luni, principalii marcatori, clasamentele și programul de marți.

Citește mai mult

Campionatele mondiale masculine / Rezultatele complete de duminică, programul de luni și televizările

Ziua de duminică a fost una cu rezultate normale la campionatul mondial de handbal, surprinzătoare fiind, poate, doar diferența la care Spania a învins Islanda, în cel mai interesant meci al zilei. Iată rezultatele înregistrate, principalii marcatori și programul de luni, care cuprinde nu mai puțin de 12 meciuri.

Citește mai mult