Campionatul european masculin / Croația e în semifinale după ce a învins dramatic Germania

Rezultatele partidelor disputate sâmbătă în cadrul grupei principale I au consfințit calificarea Croației în semifinale, după victoria în fața Germaniei. De altfel, Spania și Croația au un avans de 4 puncte față de celelalte componente ale grupei. Duminică are loc o nouă etapă din grupa principală II.

Citește mai mult

Campionatul european masculin / Portugalia a demolat Suedia la Malmö

Primele partide ale grupei principale II s-auîncheiat cu victorii ale Sloveniei, Norvegiei și Portugaliei, aceasta din urmă surclasând Suedia la capătul unui joc în care echipei lui Paulo Pereira i-a ieșit aproape totul. Slovenia și Norvegia și-au continuat parcursul perfect iar lupta pentru calificarea în semifinale se anunță aprigă în această grupă.

Citește mai mult

Campionatul european masculin / Au început partidele din Main Round

Primele trei partide din grupa principală I au fost lipsite de suspans, învingătoarele impunându-se într-o manieră clară. Spania a învins Cehia, Croația a trecut de Austria, în timp ce Germania, după o evoluție mai puțin convingătoare în grupa preliminară, a obținut o victorie categorică împotriva Belarusului.

Citește mai mult

Campionatul european masculin / Ungaria face senzație, Danemarca eliminată !

Ultimele două partide ale grupelor preliminare de la europeanul masculin au contat pentru grupa E, acolo unde Ungaria a produs marea surpriză, învingând Islanda după o a doua repriză senzațională și trimițând acasă campioana olimpică și mondială, Danemarca. Joi încep partidele din Main Round, cu cele din grupa I.

Citește mai mult

Campionatul european masculin / Rezultatele de marți și programul de miercuri

Ziua a șasea a europenelor masculine a adus rezultate previzibile, fiind stabilite alte 4 echipe care au obținut calificarea în grupele principale, în condițiile în care Norvegia și Portugalia se calificaseră înaintea ultimei etape din grupele preliminare. În privința Main Round-ului, a mai rămas o necunoscută, Danemarca sau Ungaria, care va fi stabilită în urma partidelor de miercuri.

Citește mai mult

Campionatul european masculin / Rezultatele de luni și programul de marți

N-a lipsit mult să asistăm la o nouă surpriză uriașă la europenele masculine, în ziua cincea. Ungaria a făcut un meci fantastic în fața Danemarcei, pe care a condus-o aproape tot jocul, dar s-a încheiat egal și calificarea în grupele principale se va decide în ultima etapă.

Citește mai mult

Campionatul european masculin / Rezultatele de duminică și programul de luni

Nici ziua a patra a europenelor masculine n-a fost lipsită de surprize, cea mai mare fiind constituită de eliminarea Franței, care a suferit a doua înfrângere consecutivă, de data aceasta în fața Norvegiei. Slovenia a furnizat cea de-a doua surpriză a zilei, învingând Suedia, în timp ce Austria a obținut cea de-a doua victorie.

Citește mai mult

Campionatul european masculin / Rezultatele de sâmbătă și programul de duminică

Ziua a treia a europenelor masculine a programat primele partide din grupa E, unde s-a înregistrat o mare surpriză, Danemarca fiind învinsă la limită de Islanda. Muntenegru și Ungaria au obținut, de asemenea, victorii la un gol, în timp ce Spania a învins clar Germania. Duminică se dispută 6 partide, în grupele B, D și F.

Citește mai mult

Campionatul european masculin / Rezultatele zilei a doua și programul zilei a treia

Portugalia a detonat vineri prima bombă a europenelor, reușind să învingă în Franța, în duelul echipelor care au eliminat România în preliminarii. Fostul portar al Constanței, Nikola Mitrevski, a dat recital în poarta Macedoniei de Nord în victoria dramatică împotriva Ucrainei.

Citește mai mult

Campionatul european masculin / Rezultatele primei zile și programul zilei a doua

Joi seara s-au disputat primele patru partide ale europenelor de handbal masculin, în grupele A și C. Unul dintre protagoniștii zilei a fost portarul lui CSM Bacău, Viachaslau Saldatsenka, acesta având o contribuție importantă în victoria Belarusului contra Serbiei.

Citește mai mult

Joi începe campionatul european masculin / Programul primei zile și televizările

Joi pornește la drum turneul final al campionatului european masculin, care reunește la start 24 de participante, partidele urmând să aibă loc în Suedia, Austria și Norvegia. Prima zi a europenelor programează 4 partide, din grupele A și C. Iată componența grupelor și programul primei zile.

Citește mai mult

Echipele românești și-au încheiat parcursul la europenele universitare

Miercuri s-au încheiat partidele de la campionatele europene universitare de handbal, care s-au desfășurat la Bydgoszcz, în Polonia. Studenții de la Universitatea Suceava au câștigat categoric meciul pentru locurile 7-8, disputat în compania Universității Porto.

Citește mai mult

O victorie și o înfrângere pentru echipele românești la europenele universitare

Handbalistele de la Universitatea Pitești au câștigat categoric partida disputată marți, la campionatele europene universitare din Polonia, în compania Universității Bochum. Studentele românce vor evolua miercuri în meciul pentru locurile 5-6 împotriva Universității Zagreb.

Citește mai mult