Campionatul european feminin / ”Bomba” Biancăi Bazaliu ne-a adus victoria cu Spania

Debut cu dreptul pentru naționala României în grupa principală II de la campionatul european. Victoria categorică a Germaniei împotriva Olandei (36-28) ne-a deschis perspective nebănuite, cu condiția ca echipa noastră să învingă Spania.

Citește mai mult

Campionatul european feminin / Înfrângere categorică în fața campioanei olimpice

Naționala României a suferit luni cea de-a doua înfrângere la campionatul european, 21-35 cu Franța. Dacă victoria Franței era absolut previzibilă, mai puțin previzibilă a fost atitudinea jucătoarelor noastre, departe de cea din jocul cu Olanda.

Citește mai mult

România a fost aproape de un rezultat mare în primul joc de la europene

România a pierdut la limită prima partidă de la campionatul european, 28-29 cu Olanda, după o evoluție bună în fața uneia dintre pretendentele la titlu. l european, 28-29 cu Olanda, după o evoluție bună în fața uneia dintre pretendentele la titlu. Încurajată frenetic de circa 200 de suporteri veniți la Skopje, echipa noastră a reușit să depășească unele momente dificile și poate că ar fi meritat mai mult.

Citește mai mult

S-au stabilit urnele pentru tragerea la sorți a grupelor la europenele din noiembrie

Federația Europeană de Handbal a dat publicității procedura de desfășurare a tragerii la sorți a grupelor turneului final al campionatului european care va avea loc în perioada 4-20 noiembrie în Slovenia, Macedonia de Nord și Muntenegru. Care sunt urnele stabilite de EHF.

Citește mai mult