Se știu semifinalele turneului olimpic feminin, campioana mondială a fost zdrobită de Franța

Miercuri s-au disputat cele patru sferturi de finală din cadrul turneului olimpic feminin. În primul joc, campioana olimpică en-titre, Rusia (care participă sub titulatura Comitetul Olimpic Rus) s-a impus fără mari probleme în fața Muntenegrului, scor 32-26 (17-15).

Citește mai mult

EURO 2020 feminin / Primele rezultate din grupele principale și programul de vineri

Joi, 10 decembrie, au avut loc primele patru jocuri din cadrul grupelor principale ale campionatului european feminin din Danemarca. Din păcate, România a pierdut în fața Croației și nu mai are nicio speranță că ar putea accede în semifinale, acolo unde favorite la calificare par a fi, deocamdată, echipele cu punctaj maxim.

Citește mai mult

EURO 2020 feminin / România va întâlni joi Croația

Marți s-au disputat ultimele partide din grupele preliminare B și D ale europenelor feminine din Danemarca, în urma cărora a fost stabilită componența celor două grupe principale. România va evolua în grupa principală II, din care mai fac parte Norvegia, Germania, Croația, Ungaria și Olanda.

Citește mai mult

EURO 2020 feminin / S-au încheiat partidele în grupele B și D

Luni au avut loc ultimele jocuri din grupele preliminare B și D de la turneul final al campionatului european feminin din Danemarca. Rusia și Norvegia s-au calificat în grupele principale cu punctaj maxim, în timp ce vicecampioana mondială Spania a întors rezultatul în partida cu Cehia în ultimele 20 de minute, când a revenit de la 16-22.

Citește mai mult