S-au stabilit urnele pentru tragerea la sorți a grupelor la europenele din noiembrie

Federația Europeană de Handbal a dat publicității procedura de desfășurare a tragerii la sorți a grupelor turneului final al campionatului european care va avea loc în perioada 4-20 noiembrie în Slovenia, Macedonia de Nord și Muntenegru. Care sunt urnele stabilite de EHF.

Citește mai mult

Norvegia e noua regină a handbalului feminin mondial

Naționala feminină a Norvegiei a cucerit duminică seara cel de-al patrulea titlu mondial din istorie, după ce a învins Franța cu 29-22, la capătul unui joc cu o desfășurare bizară. Franța a dominat categoric prima repriză, a condus cu 16-10 în minutul 29, intrând cu 4 goluri avans la pauză.

Citește mai mult

Campioana olimpică se va lupta cu campioana europeană pentru titlul mondial

Campionatul mondial feminin se va încheia duminică, în Spania, cu o finală de zile mari, între două mari echipe, campioana olimpică Franța și campioana europeană Norvegia. Campioana olimpică a câștigat prima semifinală, după ce a revenit spectaculos în partida cu Danemarca, iar Norvegia a câștigat categoric în fața Spaniei.

Citește mai mult

Campionatul mondial feminin / Tabloul semifinalelor e complet

Joi seara s-au disputat ultimele două sferturi de finală ale campionatului mondial feminin. Norvegia și Franța s-au impus la capătul unor jocuri disputate cumva după același tipar ca și cele de miercuri, echilibrate până în repriza secundă și fără emoții pe final pentru echipele învingătoare.

Citește mai mult

Campionatul mondial feminin / S-au încheiat partidele din grupele principale III și IV

Duminică s-au disputat ultimele jocuri din grupele principale III și IV, în urma cărora s-au stabilit clasamentele finale în cele două grupe și tabloul primelor două sferturi de finală, care vor avea loc marți, 14 decembrie. Citiți și programul de luni, 13 decembrie și televizările.

Citește mai mult

Campionatul mondial feminin / Ultimele rezultate din grupele preliminare și programul primei zile din Main Round

Marți au avut loc ultimele jocuri din grupele preliminare ale mondialelor feminine din Spania, în urma cărora au fost stabilite cele 12 echipe care completează tabloul grupelor principale. citiți rezultatele înregistrate și programul de miercuri.

Citește mai mult