Rezultate și casete tehnice din campionatele juniorilor

Joi, 14 octombrie, sunt programate mai multe jocuri din cadrul campionatelor juniorilor 1 și 3. Vă prezentăm rezultate și casete tehnice, articolul urmând a fi actualizat pe măsură ce vom primi noi informații.

Citește mai mult

Pasqui și Jordi s-au întors, Plan Talent s-a reluat duminică, în capitală

După o lungă pauză cauzată de pandemie și de orgoliile unor oameni mici din handbalul juvenil, Programul Plan Talent s-a reluat duminică, 10 octombrie, la București, acolo unde au fost prezenți 110 tineri handbaliști născuți în 2004, 2005, 2006 și 2007, coordonați de 10 antrenori.

Citește mai mult

Proiect handbalistic lansat de Inspectoratul Școlar Județean Cluj

Un  proiect demn de remarcat în domeniul handbalului juvenil, pentru care federația face mult prea puțin, a fost lansat marți, 5 octombrie, de Inspectoratul Școlar Județean Cluj. Intitulat ”Academia de Handbal”, proiectul reprezintă o alternativă sănătoasă și profesionistă pentru elevii clujeni care doresc să practice handbalul.

Citește mai mult

Rezultate și casete tehnice din prima etapă a campionatelor juniorilor

La sfârșitul săptămânii trecute, au debutat campionatele handbaliștilor juniori 1, 2 și 3, atât la fete, cât și la băieți. Ca de obicei, Handbal Mania vă prezintă casete tehnice și imagini pe care le-am primit de la cei implicați și cărora le mulțumim. Articolul va  fi actualizat cu alte informații în cursul zilei de luni, 20 septembrie.

Citește mai mult

Cupa Văii Trotușului a început la Slănic Moldova

Unul din cele mai longevive turnee dedicate juniorilor a ajuns la ediția a 24-a, în organizarea clubului OK Sport Onești, cu sprijinul Primăriei Slănic Moldova, AJH Bacău și DJST Bacău. Începută de profesorul Corneliu Sburlan în 1996 și disputată mai mulți ani sub titulatura ”Cupa Onești”, competiția a fost redenumită în semn de apreciere pentru sprijinul logistic acordat de autoritățile locale.

Citește mai mult

Naționala de juniori a ratat calificarea în primul eșalon valoric european

Echipa națională de juniori (U-19) a pierdut sâmbătă seara semifinala turneului din Letonia, 24-28 cu Olanda, irosind șansa de a juca duminică pentru  calificarea în primul eșalon valoric european. Probabil că și cele trei zile de pauză și-au spus cuvântul, iar tinerii noștri jucători au ieșit din ritmul competiției, însă Olanda ne-a dominat clar.

Citește mai mult