Încă un regal al handbalului juvenil la Făgăraș, în prima jumătate a lunii august

Competiția pentru juniori ”Făgăraș Handbal Cup” își va consuma în acest an ediția a treia, după un an de pauză cauzat de pandemie. Pentru a asigura desfășurarea în condiții de siguranță sanitară, organizatoarea ACS Maro Făgăraș a fost nevoită să renunțe la două categorii de vârstă, însă, chiar și-așa, ”Făgăraș Handbal Cup” va cuprinde 8 categorii de vârstă.

Citește mai mult

S-au stabilit campioanele și în campionatele juniorilor și junioarelor IV

Turneele finale ale campionatelor rezervate juniorilor și junioarelor 4 s-au desfășurat de joi până duminică la Dobroești, Pantelimon și Râmnicu Vâlcea. Competiția băieților s-a disputat în județul Ilfov, la Dobroșeti și Pantelimon, câștig de cauză având HC Talentul Este Cheia București, care s-a impus în toate partidele disputate.

Citește mai mult

Antrenorul federal Stamate, acuzat că și-a terorizat elevii de la CSM București pe durata turneului final al juniorilor 2

Mai multe canale media au semnalat comportamentul violent al antrenorului de la CSM București, Iulian Stamate, în timpul unui time-out de la turneul final al handbaliștilor juniori 2, care a avut loc săptămâna trecută, la Cluj-Napoca.  Mai mulți părinți ai copiilor legitimați la CSM București ne-au semnalat că ieșirea necontrolată a cărei victimă a fost unul din golgheterii echipei bucureștene nu a fost una singulară.

Citește mai mult

CSU Suceava a câștigat titlul în campionatul juniorilor II

Finala campionatului handbaliștilor juniori II, disputată duminică, la Cluj-Napoca, a fost una fără istoric. CSU Suceava și-a confirmat supremația absolută la această categorie de vârstă și a învins echipa Liceului Teoretic Liviu Rebreanu Turda cu 39-20 (17-7).

Citește mai mult

Rezultate și casete tehnice din ziua a treia a turneului final al juniorilor II

Vineri, la Cluj-Napoca, se desfășoară partidele etapei a treia a grupelor turneului final al handbaliștilor juniori 2, în urma cărora vom cunoaște cele 4 semifinaliste. Handbal Mania vă prezintă rezultatele și casetele tehnice, articolul urmând a fi actualizat pe măsura disputării jocurilor.

Citește mai mult

Rezultate și casete tehnice din ziua a doua a turneului final al juniorilor II

Joi, la Cluj-Napoca, se desfășoară partidele etapei a doua a grupelor turneului final al handbaliștilor juniori 2. Handbal Mania vă prezintă rezultatele și casetele tehnice, articolul urmând a fi actualizat pe măsura disputării jocurilor. Toate partidele din grupele turneului final sunt transmise pe pagina de Facebook a clubului Potaissa Turda.

Citește mai mult

Rezultate și casete tehnice din prima zi a turneului final al juniorilor II

Miercuri, la Cluj-Napoca, au început partidele turneului final al handbaliștilor juniori 2. Handbal Mania vă prezintă rezultatele și casetele tehnice, articolul urmând a fi actualizat pe măsura disputării jocurilor. Toate partidele din grupele turneului final sunt transmise pe pagina de Facebook a clubului Potaissa Turda.

Citește mai mult

Prezentarea echipelor participante la turneul final al juniorilor II – CSM Focșani

CSM Focșani a obținut calificarea la turneul final al handbaliștilor juniori 2 după ce a terminat pe locul al doilea atât seria geografică A, cât și grupa Valoare 1. Echipa vrânceană va evolua în grupa 2, împreună cu CSU Suceava, Fortuna București și CSM București. Toate partidele din grupele turneului final, care va începe miercuri, la Cluj-Napoca, vor fi transmise pe pagina de Facebook a clubului Potaissa Turda.

Citește mai mult

Prezentarea echipelor participante la turneul final al juniorilor II – CSU Suceava

CSU Suceava este o altă echipă care a obținut calificarea la turneul final al handbaliștilor juniori 2 după victorii pe linie, obținute în seria geografică A și în grupa Valoare 1. Toate partidele din grupele turneului final, care va începe miercuri, la Cluj-Napoca, vor fi transmise pe pagina de Facebook a clubului Potaissa Turda.

Citește mai mult

Prezentarea echipelor participante la turneul final al juniorilor II – Liceul Teoretic Liviu Rebreanu Turda

Prezentarea finalistelor campionatului handbaliștilor juniori 2 continuă cu Liceul Liviu Rebreanu Turda, echipă care s-a calificat la turneul final câștigând toate partidele disputate în seria geografică F și în grupa Valoare 3. Toate partidele din grupele turneului final, care va începe miercuri, la Cluj-Napoca, vor fi transmise pe pagina de Facebook a clubului Potaissa Turda.

Citește mai mult

Prezentarea echipelor participante la turneul final al juniorilor II – CSS 2 Baia Mare

CSS 2 Baia Mare s-a calificat la turneul final al handbaliștilor juniori 2 după ce s-a clasat a doua în seria geografică F, după care a terminat pe locul 3 în grupa Valoare 3. Maramureșenii vor juca la turneul final în grupa 1, împreună cu Liceul Teoretic Liviu Rebreanu Turda, HC TEC București și SCM Poli Timișoara.

Citește mai mult

Prezentarea echipelor participante la turneul final al juniorilor II – HC Talentul Este Cheia București

De miercuri până duminică, la Cluj-Napoca, va avea loc turneul final al campionatului handbaliștilor juniori II. Începem prezentarea echipelor participante cu HC Talentul Este Cheia (TEC), o echipă bucureșteană care a terminat pe locul 2 atât seria geografică C, cât și grupa Valoare 2.

Citește mai mult

CSM București a cucerit titlul în campionatul juniorilor III

Ediția 2021 a campionatului handbaliștilor juniori 3 s-a încheiat duminică, la Bacău, cu meciurile care au decis configurația finală a primelor patru poziții ale ierarhiei. Finala mică a opus cele două echipe ”scandinave”, cum mi-a plăcut să le numesc pe cele două formații ardelene calificate în Final Four, LPS Târgu Mureș și Transilvania Brașov.

Citește mai mult

CSU Suceava și CSM București vor disputa finala juniorilor III

Sâmbătă, în sala ”Orizont” din Bacău, se desfășoară partidele pentru locurile 5-8, precum și semifinalele campionatului handbaliștilor juniori 3. Handbal Mania vă prezintă rezultatele, casetele tehnice, precum și imagini de la toate partidele, articolul urmând a fi actualizat pe măsura disputării jocurilor.

Citește mai mult