Foto-video / Festival de Minihandbal la Suceava

Sala “Dumitru Bernicu” a Liceului cu Program Sportiv Suceava a găzduit faza județeană a Festivalului Național de minihandbal. Competiția a fost organizată de Asociația Județeană de Handbal Suceava și Liceul cu Program Sportiv Suceava în colaborare cu Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Suceava.

Citește mai mult

Handbal, juniori 1 / Au început partidele din grupele principale

În această săptămână se dispută primele partide din grupele Valoare și Speranță ale campionatului juniorilor 1. Se observă și la această categorie rezultatele ”analizei” șefilor FRH, în urma căreia HC TEC nu avea voie să fie în aceeași grupă cu CSM București, astfel că 4 echipe din capitală au fost împărțite în 2 grupe… ca să fie bine pentru unii. Rezultate și casete tehnice.

Citește mai mult

Regulament schimbat peste noapte în campionatele juniorilor 3, ce spun oamenii de handbal despre ultima ispravă federală

Mai mulți antrenori din handbalul juvenil ne-au sesizat faptul că, pe site-ul Federației Române de Handbal, regulamentele campionatelor juniorilor și junioarelor 3 au fost modificate peste noapte, în plin sezon. De ce s-a ajuns în această situație și ce spun oamenii de handbal, citiți în acest material.

Citește mai mult