Rezultate și casete tehnice din Divizia A masculină

Etapa a XI-a a sezonului regulat din Divizia A masculină a început miercuri, la Ghimbav, și se va încheia sâmbătă. Vă prezentăm rezultatele și casetele tehnice ale jocurilor, pe măsura disputării acestora (meciurile de sâmbătă după-amiază vor fi actualizate duminică dimineață).

Citește mai mult

Rezultate, imagini și casete tehnice din Divizia A masculină

Vineri se dispută primele trei partide din cadrul etapei a X-a a sezonului regulat din Divizia A masculine, runda urmând să continue sâmbătă și să se încheie tocmai pe 8 decembrie. Vă prezentăm rezultatele și casetele tehnice pe măsura disputării partidelor.

Citește mai mult

EXCLUSIV / Top 20 golgheteri Divizia A masculină la jumătatea sezonului regulat

Cel de-al doilea eșalon masculin a ajuns la jumătatea sezonului regulat, după disputarea ultimei etape a turului în weekendul precedent. Handbal Mania a alcătuit clasamentul golgheterilor Diviziei A masculine după 7 etape, în fruntea ierarhiei aflându-se un tânăr jucător, Sebastian Măceșanu (foto, 20 de ani).

Citește mai mult

Sven Nivard, francezul care și-a plătit transferul pentru a juca la Iași, în Divizia A

Fără îndoială că cea mai insolită prezență din Divizia A a masculină este cea a francezului Sven Nivard, component al formației Politehnica Iași. Născut în Indiile de Vest franceze în urmă cu 19 ani, el a visat dintotdeauna să devină medic veterinar, dar și să facă sport de performanță.

Citește mai mult

Rezultate și casete tehnice din etapa a șasea a Diviziei A masculine

Etapa a șasea a eșalonului secund masculin a început joi, cu partidele de la Turda și Piatra Neamț. Vă prezentăm rezultatele și casetele tehnice ale jocurilor, articolul urmând a fi actualizat pe măsura disputării acestora.

Citește mai mult

Rezultate și casete tehnice din Divizia A masculină

Începută miercuri, în capitală, etapa a V-a a Diviziei A masculine a continuat joi cu partidele de la Vaslui și Sânnicolau Mare, în weekend și luni fiind programate celelalte jocuri. Vă prezentăm rezultatele și casetele tehnice ale jocurilor, articolul urmând a fi actualizat pe măsura disputării meciurilor.

Citește mai mult