Prezentarea echipelor participante la turneul final al junioarelor 3: ACS Lucian Bute Galați

Ca în fiecare an, Handbal Mania vă prezintă toate echipele participante la turneele finale ale juniorilor. Junioarele 3 au programat turneul final la Brăila, în perioada 25-29 mai. Cea de-a doua echipă pe care v-o prezentăm este ACS Lucian Bute Galați.

Citește mai mult

Liga Florilor / Rapidul mai face un pas spre titlu

Antepenultima etapă din campionatul primului eșalon feminin a programat miercuri trei partide, două în sala ”Rapid”, ambele câștigate de gazde, și una la Craiova, încheiată la egalitate. Rapidul își menține fotoliul de lideră după victoria cu Bistrița și mai are două hopuri până la mult visatul și doritul titlu.

Citește mai mult

Liga Florilor/ Trei partide din etapa a 24-a disputate în weekend

Antepenultima etapă a campionatului primului eșalon feminin a programat sâmbătă și duminică trei partide. Astfel, Gloria Buzău și SCM Râmnicu Vâlcea au obținut victorii pe teren propriu, în timp ce CSM Slatina a produs surpriza la Cisnădie.

Citește mai mult

Galerie foto/video / Sala Sporturilor din Bacău se numește ”Narcisa Lecușanu”

Atmosferă de sărbătoare joi, la prânz, la Sala Sporturilor din Bacău, acolo unde a avut loc o ceremonie ocazionată de redenumirea arenei în sala ”Narcisa Lecușanu”. Lume multă, mulți copii dar și mulți dornici de a-și face imagine pe seama fostei mari handbaliste, chiar dacă unii din ei n-au călcat vreodată la un meci de handbal.

Citește mai mult