Dinamo își încheie parcursul în Champions League cu o victorie de colecție

Campioana Ligii Zimbrilor a reușit miercuri seara o victorie mare în returul play-off-ului pentru calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Dinamo a câștigat cu 32-31 în Wunderino Arena din Kiel și probabil că această victorie le asigură în proporție de 99% wild card-ul pentru viitoarea ediție a competiției campioanelor.

Citește mai mult

Champions League / Dinamo va întâlni o legendă a handbalului european în play-off-ul pentru sferturi

Dinamo București a fost la un pas de o surpriză pe terenul campioanei Germaniei, SC Magdeburg, în fața căreia a pierdut cu 34-33, în ultimul meci din grupa A a Ligii Campionilor. Campioana României a încheiat pe locul 5 și va întâlni în play-off-ul pentru sferturile de finală echipa germană THW Kiel.

Citește mai mult

Champions League / Dinamo pierde la Paris, dar e calificată în play-off-ul pentru sferturi

Dinamo București a pierdut joi seara pe terenul liderei grupei A din Champions League, Paris Saint-Germain, scor 26-33. Campioana României a avut momente bune de joc și e de remarcat forma unor jucători care vor evolua luna viitoare pentru naționala României în preliminariile europenelor.

Citește mai mult

Champions League / Dinamo a făcut un meci bun la Veszprem, dar a pierdut

Dinamo a pierdut miercuri seara partida de la Veszprem din etapa a treia a grupei A a Ligii Campionilor, în pofida faptului că a avut o evoluție remarcabilă. Echipa lui Xavier Pascual a făcut o primă repriză foarte bună și, beneficiind de intervențiile lui Bucătaru, care a apărat și două aruncări de la 7 metri, a intrat la pauză cu un avans de două goluri.

Citește mai mult

Schimbări în modul de calcul al coeficienților pentru cupele europene din sezonul viitor

Federația Europeană de Handbal a dat publicității marți ierarhiile care au stat la baza atribuirii locurilor în cupele europene pentru sezonul 2023/2024. Marea noutate este că de-acum competițiile europene sunt tratate separat, în sensul că fiecare competiție are propria ierarhie în funcție de rezultatele obținute exclusiv în respectiva cupă.

Citește mai mult