CSM București și Minaur Baia Mare află luni dacă vor juca în Champions League

Federația Europeană de Handbal a anunțat joi că pentru viitoarea ediție a Champions League, feminin și masculin, au aplicat 39 de echipe, 17 în competiția feminină și 22 în cea masculină. Ambele competiții vor aduna la start câte 16 echipe, 9 fiind calificate direct datorită coeficienților de țară.

Citește mai mult

Minaur Baia Mare, aproape de calificarea în finala Cupei EHF masculine

Minaur Baia Mare a câștigat sâmbătă după-amiază, pe teren propriu, prima manșă a semifinalei Cupei EHF împotriva echipei suedeze Alingsas, scor 34-28. După un început echilibrat, în care oaspeții au condus cu 7-5 în minutul 10, maramureșenii au marcat 7 goluri consecutive.

Citește mai mult

Champions League / PSG a câștigat la pas la București

Dinamo București n-a reușit surpriza în penultima etapă a grupei B din Champions League, pierzând în Polivalentă cu 31-39 partida cu Paris Saint-Germain. Era și foarte greu să obții un rezultat favorabil în fața unei echipe ticsite cu super-vedete precum Nikola Karabatic sau Mikkel Hansen.

Citește mai mult

Dinamo a pierdut frumos în fața deținătoarei Champions League

Meci de gală joi seara, în Polivalenta bucureșteană, acolo unde campioana României a primit vizita deținătoarei Champions League, Barcelona. ”Câinii roșii” n-au reușit surpriza, însă au avut o prestație solidă în fața unor adversari de clasă mondială, pierzând cu 30-35, rezultat ce a părut prea sever pentru echipa lui Xavier Pascual.

Citește mai mult

Două victorii și o înfrângere cruntă pentru echipele românești în Cupa EHF masculină

Trei echipe românești au jucat sâmbătă în prima manșă a optimilor Cupei EHF masculine și doar una a obținut un rezultat care o face mare favorită la calificarea în sferturi. Minaur a învins-o la Baia Mare pe PAOK Salonic cu 32-21 și e greu de crezut că ar mai putea rata calificarea în turul următor.

Citește mai mult

Șase echipe românești joacă în cupele europene în weekend – programul și televizările

Șase echipe românești, trei feminine și trei masculine, vor fi implicate sâmbătă și duminică în partide din cupele europene. Citiți programul meciurilor și unde vor putea fi vizionate.

Citește mai mult