Potaissa, Minaur și CSM Focșani și-au aflat adversarele din 16-imile Cupei EHF

Luni după-amiază a avut loc tragerea la sorți a partidelor din cadrul 16-imilor de finală ale Cupei EHF masculine, în care țara noastră va fi reprezentată de trei echipe. Prima echipă românească extrasă a fost CSM Focșani, a cărei adversară va fi echipa islandeză Haukar.

Citește mai mult

CSM Focșani s-a calificat în turul 3 al Cupei EHF și își va afla luni viitoarea adversară

Conform așteptărilor, CSM Focșani nu s-a încurcat nici în al doilea meci disputat pe teren propriu în compania luxemburghezilor de la Handball Kaerjeng, în turul al doilea al Cupei EHF masculine. După 35-27 în prima manșă, vrâncenii s-au impus duminică seara cu 33-26 și s-au calificat la pas.

Citește mai mult

S-au anunțat locurile pentru sezonul viitor al cupelor europene: România are garantat un loc în Champions League și la masculin !

Federația Europeană de Handbal a dat publicității vineri distribuția locurilor pentru sezonul 2022/2023 al cupelor europene. Astfel, la feminin, România a căzut pe locul 6 (față de locul 4 în ierarhia precedentă) și are alocate un loc în Champions League și 3 locuri în Liga Europeană.

Citește mai mult

Încă o înfrângere la limită pentru Dinamo în Champions League

Dinamo București a suferit joi seara, în Ucraina, a patra înfrângere consecutivă în grupa B a Champions League. Într-o deplasare din care spera să obțină puncte, campioana României a pierdut la limită, 27-28 cu Motor Zaporozhye, o echipă cu multe participări în cea mai importantă competiție a cluburilor, dar care era de bătut.

Citește mai mult

Dinamo a pierdut onorabil la Barcelona în Champions League

Cea de-a doua deplasare a campioanei României în grupa B a Champions League a fost una specială pentru antrenorul Xavier Pascual, care s-a întors ca adversar în locul unde a cunoscut cele mai mari satisfacții ale carierei. Evident că Barcelona era marea favorită a partidei, fiind și una din favoritele la câștigarea competiției, iar problema învingătoarei nu s-a pus niciun moment.

Citește mai mult

Champions League / Dinamo pierde la limită acasă cu Porto

Dinamo București a suferit joi seara a doua înfrângere consecutivă în Champions League, pierzând partida de pe teren propriu împotriva campioanei Portugaliei, FC Porto, scor 26-27. Dinamoviștii n-au mai repetat evoluția excelentă de acum două săptămâni, din partida cu Kielce, comițând numeroase erori.

Citește mai mult