Champions League / Dinamo a făcut un meci bun la Veszprem, dar a pierdut

Dinamo a pierdut miercuri seara partida de la Veszprem din etapa a treia a grupei A a Ligii Campionilor, în pofida faptului că a avut o evoluție remarcabilă. Echipa lui Xavier Pascual a făcut o primă repriză foarte bună și, beneficiind de intervențiile lui Bucătaru, care a apărat și două aruncări de la 7 metri, a intrat la pauză cu un avans de două goluri.

Citește mai mult

Schimbări în modul de calcul al coeficienților pentru cupele europene din sezonul viitor

Federația Europeană de Handbal a dat publicității marți ierarhiile care au stat la baza atribuirii locurilor în cupele europene pentru sezonul 2023/2024. Marea noutate este că de-acum competițiile europene sunt tratate separat, în sensul că fiecare competiție are propria ierarhie în funcție de rezultatele obținute exclusiv în respectiva cupă.

Citește mai mult

Liga Europeană / Steaua a câștigat acasă cu Ferencvaros

Steaua București s-a impus marți seara pe teren propriu în prima manșă a turului al doilea preliminar al Ligii Europene masculine, 33-31 cu Ferencvaros Budapesta. Bucureștenii au început greoi jocul, oaspeții conduceau cu 5-2 în minutul 8 și toată lumea se gândea la maniera categorică în care maghiarii au eliminat-o pe Minaur.

Citește mai mult

Echipele românești și-au aflat adversarele în primele tururi preliminare ale Ligii Europene

Marți, la Viena, au avut loc tragerile la sorți ale primelor tururi preliminare din Liga Europeană feminină și masculină. Citiți care sunt adversarii celor patru echipe românești implicate în tragerile la sorți.

Citește mai mult