Marți se trag la sorți optimile Cupei EHF masculine – care sunt urnele valorice

Marți, de la ora 12.00, la Viena, va avea loc tragerea la sorți a partidelor din faza optimilor de finală ale Cupei EHF masculine. România are trei echipe calificate în această fază – CSM Focșani, Minaur Baia Mare și Potaissa Turda. Federația europeană a dat publicității luni cele două urne valorice.

Citește mai mult

Calificare cu emoții pentru Turda în optimile Cupei EHF

Potaissa Turda e a treia echipă românească ce a reușit calificarea în optimile Cupei EHF masculine, ardelenii câștigând returul cu kosovarii de la Besa Famgas cu 29-26, după ce pierduseră turul cu 28-30. Turdenii lăsaseră de înțeles că în jocul din Kosovo au fost victimele unor veroși arbitri muntenegreni și că în retur se va vedea diferența de valoare.

Citește mai mult

INTERVIU / Bogdan Rață (CSM Focșani): Am muncit permanent pentru a ne depăși condiția, fiindcă s-a crezut în noi și nu ne oprim aici

Aflată la sezonul de debut în cupele europene, CSM Focșani a izbutit să ajungă în faza optimilor de finală, după ce a eliminat lidera campionatului islandez, Haukar. Vă oferim un interviu cu golgheterul echipei moldovene în returul din Islanda, pivotul Bogdan Rață.

Citește mai mult

CSM Focșani și Minaur Baia Mare s-au calificat în optimile Cupei EHF

România are cel puțin două echipe calificate în optimile de finală ale Cupei EHF masculine (fostă Challenge), în urma partidelor disputate sâmbătă seara de CSM Focșani și Minaur Baia Mare în manșa secundă al turului al treilea. Ambele echipe s-au calificat la limită, cu același scor cumulat al celor două manșe.

Citește mai mult

Înfrângere usturătoare pentru Dinamo în Champions League

Campioana României a pierdut joi seara cu 32-47 în deplasarea de la Veszprem, din etapa a noua a grupei B din Champions League. Echipa maghiară a stabilit astfel un record de  goluri marcate într-un joc din Champions League, luându-și și revanșa pentru înfrângerea suferită la București.

Citește mai mult

Aron Kristjansson: N-am fost suficient de inteligenți în câteva situații-cheie pe final

CSM Focșani a debutat cu victorie, 28-26, în prima manșă a turului al treilea al Cupei EHF, împotriva echipei islandeze Haukar. Vedeta echipei oaspete a fost chiar antrenorul ei principal, Aron Kristjansson, fost internațional islandez (85 de selecții), dar și fost selecționer al țării de origine.

Citește mai mult