S-au stabilit semifinalele Cupei României masculine

Miercuri, 4 mai, la sediul Federației Române de Handbal, a avut loc tragerea la sorți a partidelor din Final Four-ul Cupei României masculine. Termenul de depunere a ofertelor pentru organizarea turneului este 6 mai, ora 12, competiția urmând să se dispute în weekendul 14-15 mai.

Citește mai mult

HC Dobrogea Sud s-a calificat în Final Four-ul Cupei României masculine

Cel de-al treilea sfert de finală al Cupei României masculine s-a disputat sâmbătă la prânz, la Bacău, acolo unde HC Dobrogea Sud Constanța s-a impus cu 29-25 în fața CSM-ului din localitate. Băcăuanii au avut un început foarte bun, conducând cu 4-1 în minutul 11, însă oaspeții au revenit pe fondul numeroaselor greșeli tehnice din tabăra adversă.

Citește mai mult

Dinamo e a doua echipă calificată în Final Four-ul Cupei României masculine

Cel de-al doilea sfert de finală al Cupei României masculine s-a disputat vineri după-amiază în sala ”Dinamo”, unde campioana a primit vizita CSM-ului din Focșani. Un joc cu o favorită certă, dar în care oaspeții n-au făcut un simplu act de prezență, jucându-și șansa cu ardoare.

Citește mai mult

Căbuț o duce pe Minaur în Final Four-ul Cupei României masculine

Minaur Baia Mare este prima echipă calificată în Final Four-ul Cupei României masculine, după ce a câștigat sâmbătă, la Suceava, prima partidă a sferturilor de finală, scor 26-25. CSU Suceava a dominat primele 45 de minute, în care s-a aflat mereu la conducere, însă Minaur a revenit pe final.

Citește mai mult

CSM Sighișoara s-a calificat în optimile Cupei României masculine

Penultimul meci din turul 1 al Cupei României masculine s-a disputat miercuri seara la Sighișoara, între două echipe care evoluează în Play-Off-ul Promovare din Divizia A. CSM Sighișoara a învins-o pe CSM Odorhei cu 31-27, la capătul unui joc în care s-a mers cap la cap aproape toată prima repriză.

Citește mai mult

Încă trei echipe calificate în optimile Cupei României masculine

Joi, 24 februarie, s-au disputat alte trei partide din cadrul turului 1 al Cupei României masculine. Astfel, cele două echipe din Liga Zimbrilor s-au impus în deplasare cu echipe din eșalonul secund, iar CS Medgidia a câștigat partida de pe teren propriu cu Politehnica Iași.

Citește mai mult

S-au stabilit încă 4 echipe care vor evolua în optimile Cupei României masculine

Patru partide din turul 1 al Cupei României masculine au avut loc miercuri, cele două care au opus echipe din primul eșalon fiind adjudecate la limită de echipele care au evoluat pe teren propriu, CSM Vaslui și SCM Poli Timișoara.

Citește mai mult