Dinamo București a câștigat pentru a șasea oară Cupa României

Dinamo București a câștigat duminică după-amiază finala Cupei României, învingând-o clar pe HC Dobrogea Sud Constanța, scor 27-20. Partida se anunța echilibrată, dat fiind faptul că echipa dobrogeană a fost singura care i-a învins pe dinamoviști în campionat și lucrurile au stat astfel în prima repriză.

Citește mai mult

Dinamo și HC Dobrogea Sud vor juca finala Cupei României

HC Dobrogea Sud Constanța a câștigat sâmbătă după-amiază cea de-a doua semifinală a Cupei României, 33-28 cu Steaua, și o va întâlni pe Dinamo duminică, în finala competiției. Va fi o finală extrem de interesantă, dacă ținem cont de faptul că dobrogenii sunt singurii care i-au învins pe ”câini” în recent încheiata ediție de campionat.

Citește mai mult

Dinamo e prima finalistă a Cupei României masculine

Campioana României a mai făcut un pas către un nou event cupă-campionat, la capătul unui meci frumos împotriva outsiderei CSM Bacău. Băcăuanii n-au făcut un simplu act de prezență și au oferit o replică foarte consistentă, mai ales în prima repriză, când s-au aflat la conducere în majoritatea timpului.

Citește mai mult

Dinamo a obținut al patrulea bilet pentru Final Four-ul Cupei României / Care sunt semifinalele de sâmbătă

Dinamo București a câștigat joi seara cel de-al patrulea sfert de finală al Cupei României, fiind a patra echipă calificată în Final Four-ul competiției. Echipa campioană s-a aflat mereu la conducere după primele 6 minute, însă a trăit periculos finalul de meci, când CSM-ul s-a apropiat la 28-29.

Citește mai mult

Steaua învinge vicecampioana după un meci spectaculos și merge în Final Four-ul Cupei României

Cel de-al treilea sfert de finală al Cupei României a fost de departe cel mai spectaculos, desfășurat cu cel puțin o viteză în plus față de precedentele două, cu numeroase repuneri rapide, contraatacuri, execuții spectaculoase și parade ale portarilor.

Citește mai mult

Bacăul o elimină din nou pe Minaur și merge în semifinalele Cupei României masculine / Alexandru Sabou: Cred că ai noștri au mâncat pufuleți la micul dejun

CSM Bacău a reușit joi după-amiază a doua calificare consecutivă în Final Four-ul Cupei României masculine, câștigând categoric sfertul de finală cu Minaur Baia Mare, scor 32-24. De altfel, este al doilea sezon consecutiv în care Bacăul elimină Minaurul din cupă, data trecută fiind în optimi, chiar la Baia Mare. 

Citește mai mult

Constanța e prima semifinalistă a Cupei României masculine

Primul sfert de finală al Cupei României la handbal masculin s-a disputat joi dimineață în sala ”Rapid” din capitală, HC Dobrogea Sud Constanța impunându-se fără mari probleme în fața Politehnicii Timișoara, scor 29-24. Dobrogenii au fost mai buni în primul rând în faza defensivă, ceea ce le-a oferit ocazia unor goluri ușoare pe contraatac, și au avut o poartă mai inspirată.

Citește mai mult

Rezultate și casete tehnice din optimile de finală ale Cupei României masculine

Marți, în sălile ”Apollo” și ”Rapid” din București, se dispută partidele optimilor de finală ale Cupei României masculine. Vă prezentăm rezultatele și casetele tehnice pe care le obținem, articolul urmând a fi actualizat pe măsura disputării partidelor.

Citește mai mult

Fără surprize în primul tur al Cupei României / Programul optimilor de finală

Disputate luni, în capitală, partidele primului tur din Cupa României nu au consemnat surprize, favoritele hârtiei obținând calificarea în turul următor. HC Buzău și CSU Tg. Jiu s-au calificat fără joc, deoarece adversarele nu s-au prezentat, vedeți toate rezultatele și casetele tehnice de luni.

Citește mai mult