S-au stabilit semifinalele Cupei României masculine

Miercuri, 4 mai, la sediul Federației Române de Handbal, a avut loc tragerea la sorți a partidelor din Final Four-ul Cupei României masculine. Termenul de depunere a ofertelor pentru organizarea turneului este 6 mai, ora 12, competiția urmând să se dispute în weekendul 14-15 mai.

Citește mai mult

HC Dobrogea Sud s-a calificat în Final Four-ul Cupei României masculine

Cel de-al treilea sfert de finală al Cupei României masculine s-a disputat sâmbătă la prânz, la Bacău, acolo unde HC Dobrogea Sud Constanța s-a impus cu 29-25 în fața CSM-ului din localitate. Băcăuanii au avut un început foarte bun, conducând cu 4-1 în minutul 11, însă oaspeții au revenit pe fondul numeroaselor greșeli tehnice din tabăra adversă.

Citește mai mult

Dinamo e a doua echipă calificată în Final Four-ul Cupei României masculine

Cel de-al doilea sfert de finală al Cupei României masculine s-a disputat vineri după-amiază în sala ”Dinamo”, unde campioana a primit vizita CSM-ului din Focșani. Un joc cu o favorită certă, dar în care oaspeții n-au făcut un simplu act de prezență, jucându-și șansa cu ardoare.

Citește mai mult

Căbuț o duce pe Minaur în Final Four-ul Cupei României masculine

Minaur Baia Mare este prima echipă calificată în Final Four-ul Cupei României masculine, după ce a câștigat sâmbătă, la Suceava, prima partidă a sferturilor de finală, scor 26-25. CSU Suceava a dominat primele 45 de minute, în care s-a aflat mereu la conducere, însă Minaur a revenit pe final.

Citește mai mult