Dinamo București a câștigat pentru a șasea oară Cupa României

Dinamo București a câștigat duminică după-amiază finala Cupei României, învingând-o clar pe HC Dobrogea Sud Constanța, scor 27-20. Partida se anunța echilibrată, dat fiind faptul că echipa dobrogeană a fost singura care i-a învins pe dinamoviști în campionat și lucrurile au stat astfel în prima repriză.

Citește mai mult

Dinamo și HC Dobrogea Sud vor juca finala Cupei României

HC Dobrogea Sud Constanța a câștigat sâmbătă după-amiază cea de-a doua semifinală a Cupei României, 33-28 cu Steaua, și o va întâlni pe Dinamo duminică, în finala competiției. Va fi o finală extrem de interesantă, dacă ținem cont de faptul că dobrogenii sunt singurii care i-au învins pe ”câini” în recent încheiata ediție de campionat.

Citește mai mult

Dinamo e prima finalistă a Cupei României masculine

Campioana României a mai făcut un pas către un nou event cupă-campionat, la capătul unui meci frumos împotriva outsiderei CSM Bacău. Băcăuanii n-au făcut un simplu act de prezență și au oferit o replică foarte consistentă, mai ales în prima repriză, când s-au aflat la conducere în majoritatea timpului.

Citește mai mult

Dinamo a obținut al patrulea bilet pentru Final Four-ul Cupei României / Care sunt semifinalele de sâmbătă

Dinamo București a câștigat joi seara cel de-al patrulea sfert de finală al Cupei României, fiind a patra echipă calificată în Final Four-ul competiției. Echipa campioană s-a aflat mereu la conducere după primele 6 minute, însă a trăit periculos finalul de meci, când CSM-ul s-a apropiat la 28-29.

Citește mai mult

Steaua învinge vicecampioana după un meci spectaculos și merge în Final Four-ul Cupei României

Cel de-al treilea sfert de finală al Cupei României a fost de departe cel mai spectaculos, desfășurat cu cel puțin o viteză în plus față de precedentele două, cu numeroase repuneri rapide, contraatacuri, execuții spectaculoase și parade ale portarilor.

Citește mai mult

Bacăul o elimină din nou pe Minaur și merge în semifinalele Cupei României masculine / Alexandru Sabou: Cred că ai noștri au mâncat pufuleți la micul dejun

CSM Bacău a reușit joi după-amiază a doua calificare consecutivă în Final Four-ul Cupei României masculine, câștigând categoric sfertul de finală cu Minaur Baia Mare, scor 32-24. De altfel, este al doilea sezon consecutiv în care Bacăul elimină Minaurul din cupă, data trecută fiind în optimi, chiar la Baia Mare. 

Citește mai mult

Constanța e prima semifinalistă a Cupei României masculine

Primul sfert de finală al Cupei României la handbal masculin s-a disputat joi dimineață în sala ”Rapid” din capitală, HC Dobrogea Sud Constanța impunându-se fără mari probleme în fața Politehnicii Timișoara, scor 29-24. Dobrogenii au fost mai buni în primul rând în faza defensivă, ceea ce le-a oferit ocazia unor goluri ușoare pe contraatac, și au avut o poartă mai inspirată.

Citește mai mult

Rezultate și casete tehnice din optimile de finală ale Cupei României masculine

Marți, în sălile ”Apollo” și ”Rapid” din București, se dispută partidele optimilor de finală ale Cupei României masculine. Vă prezentăm rezultatele și casetele tehnice pe care le obținem, articolul urmând a fi actualizat pe măsura disputării partidelor.

Citește mai mult

Fără surprize în primul tur al Cupei României / Programul optimilor de finală

Disputate luni, în capitală, partidele primului tur din Cupa României nu au consemnat surprize, favoritele hârtiei obținând calificarea în turul următor. HC Buzău și CSU Tg. Jiu s-au calificat fără joc, deoarece adversarele nu s-au prezentat, vedeți toate rezultatele și casetele tehnice de luni.

Citește mai mult

CSM Sighișoara nu are director, echipa de handbal nu se poate prezenta la Cupa României, care începe luni, la București

Cupa României la handbal masculin se joacă pe repede înainte în acest sezon, la București, pe durata a 7 zile. Primul tur va avea loc luni, 24 mai, însă 2 dintre cele 11 partide programate inițial nu se vor disputa din cauza unor neprezentări.

Citește mai mult

Programul Cupei României masculine, ediția 2021

Duminică, 9 mai, a fost stabilit țintarul Cupei României masculine, ediția 2021, care se va desfășura pe repede înainte, într-o săptămână. Vor fi trei tururi înainte de turneul final, cinci echipe vor fi exceptate de la primul tur, toate jocurile urmând să se desfășoare la București în perioada 24-30 mai. Iată programul jocurilor.

Citește mai mult

SCM Poli Timișoara a câștigat finala mică a Cupei României

După evoluțiile bune din semifinale, CSM Bacău și SCM Poli Timișoara s-au întâlnit duminică dimineață în finala mică a Cupei României, bănățenii impunându-se cu 30-28. A fost un meci a cărui principală miză a fost pregătirea etapei inaugurale din Liga Zimbrilor, în care cele două echipe vor întâlni reprezentantele României în Liga Europeană.

Citește mai mult

HC Dobrogea Sud Constanța e a doua finalistă a Cupei României

Cea de-a doua semifinală a Cupei României a fost una spectaculoasă, HC Dobrogea Sud Constanța impunându-se pe final, scor 24-20, după ce deținătoarea trofeului a avut o primă repriză excelentă. Chiar dacă HCDS pornea favorită, după ce a început în trombă sezonul în Liga Europeană, Timișoara, cu nou antrenor pe bancă, a etalat un handbal de calitate, având în veteranii Fenici și Sadoveac motoarele echipei.

Citește mai mult

Vlad Caba: Viza medicală și formalitățile pe linie sportivă ar fi suficiente pentru ca extracomunitarii să poată juca

SCM Politehnica Timișoara pleacă vineri la Sfântu Gheorghe, acolo unde își va apăra, sâmbătă și duminică, trofeul pe care l-a cucerit în primăvara anului trecut la Focșani, Cupa României. Echipa bănățeană nu-i va putea folosi, însă, pe sârbii Aleksandar Milenkovic (portar) și Savo Slavuljica (inter dreapta), care nu au primit încă permisele de muncă din motive birocratice.

Citește mai mult

Constanța a renunțat la organizarea turneului final al Cupei României masculine

Reprogramate în luna august, turneele finale ale Cupei României au nevoie de organizatori care să-și asume cheltuielile deloc mici. Final Four-ul competiției masculine fusese adjudecat, în primă instanță, de HC Dobrogea Sud Constanța, însă gruparea de pe litoral a renunțat.

Citește mai mult