Tomas Ryde: Nu cred că trebuie să facem mare caz pentru evoluția din Feroe, important este că am obținut toate punctele

Naționala feminină a României a câștigat ambele partide disputate în debutul preliminariilor pentru campionatele europene de anul viitor. Handbal Mania a discutat cu selecționaerul Tomas Ryde despre evoluția tricolorelor în cele două jocuri, cu Ucraina și Insulele Feroe.

Citește mai mult

Naționala feminină câștigă în Feroe după ce a fost condusă la pauză

Echipa națională feminină a reușit duminică seara cea de-a doua victorie consecutivă din preliminariile EURO 2020, în deplasarea din Insulele Feroe. Handbalistele românce au făcut, însă, o primă repriză slabă, în care au fost surprinse de viteza de joc a adversarelor, comițând numeroase erori pe faza de atac.

Citește mai mult

Valentina Ardean Elisei s-a retras de la națională / Mesajul emoționant transmis de fosta ei colegă de cameră

Una dintre cele mai titrate handbaliste românce a luat decizia de a pune capăt carierei sale la echipa națională, după partida cu Ucraina, din preliminariile EURO 2020. În vârstă de 37 de ani, Valentina Ardean Elisei a fost vicecampioană mondială în 2005…

Citește mai mult

22 de jucătoare convocate la naționala de tineret pentru un cantonament la Brașov

Naționala feminină de tineret a României va efecua, în cursul săptămânii viitoare, un stagiu de pregătire la Brașov, unul din orașele care va găzdui partide ale campionatului mondial de anul viitor. Federația Română de Handbal a dat publicității lotul convocat pentru această acțiune.

Citește mai mult

Cristina Neagu, printre cele 21 de jucătoare convocate la naționala feminină pentru partidele cu Ucraina și Feroe

Federația Română de Handbal a anunțat luni lotul de jucătoare convocate de selecționerul Tomas Ryde pentru primele două partide din preliminariile EURO 2020, cu Ucraina și Feroe. Mai mutl de jumătate din cele 21 de handbaliste provin de la SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București, toate sportivele provenind din campionatul intern.

Citește mai mult

EURO U-17 / Maria Rădoi: ”Am pierdut meciuri pe mâna noastră, nu fiindcă au fost adversarele mai bune”

Naționala de junioare a României a avut o evoluție dezamăgitoare la campionatele europene din Slovenia, acolo unde va juca sâmbătă pentru locurile 11-12, ratând calificarea la mondialele de anul viitor. Handbal Mania vă prezintă o radiografie a prestațiilor echipei noastre, realizată de antrenoarea Maria Rădoi.

Citește mai mult

Exclusiv / Ce au spus Simona Spiridon și Mia Rădoi după victoria Austriei împotriva României la Euro U 17

Naționala de junioare a României a pierdut primul joc disputat în cadrul campionatelor europene care se defășoară la Celje, în Slovenia, în fața selecționatei Austriei, pregătită de fosta mare handbalistă Simona Spiridon. Avem pentru dumneavoastră declarații din partea staff-urilor celor două formații după acest joc.

Citește mai mult