Egal smuls cu forcepsul de naționala feminină în Austria

Naționala feminină a terminat la egalitate cel de-al doilea joc din preliminariile EURO 2022, 33-33 în deplasare, cu Austria, după un final dramatic, în care Bianca Bazaliu a egalat în ultima secundă. Echipa tehnică a operat două modificări în lot față de partida cu Feroe, noutățile fiind Cristina Laslo și Lorena Ostase.

Citește mai mult

Victorie cu multe umbre împotriva Insulelor Feroe

Naționala feminină a debutat miercuri  în preliminariile europenelor de anul viitor cu o victorie previzibilă împotriva Insulelor Feroe, 26-19, la Mioveni. În fața unei echipe care-i pusese mari probleme acum doi ani tot în preliminariile europenelor, naționala noastră a avut destule probleme mai bine de trei sferturi din meci.

Citește mai mult

Mesaj de ”încredere” al lui Alexandru Dedu către naționala feminină înaintea preliminariilor EURO 2022: „Am emoții !”

Federația Română de Handbal a organizat miercuri o conferință de presă în noua sală a sporturilor din Mioveni, locul unde echipa națională feminină va debuta în preliminariile europenelor din 2022, pe 6 octombrie, cu Insulele Feroe.

Citește mai mult

20 de jucătoare pentru cele două meciuri oficiale din octombrie ale naționalei feminine

Federația Română de Handbal a publicat luni lista celor 20 de jucătoare care vor participa la cele două jocuri oficiale din această toamnă, contând pentru preliminariile campionatelor europene de anul viitor. Astfel, naționala de senioare se va reuni pe 2 octombrie la Mioveni, acolo unde va juca pe 6 octombrie (ora 18.30) cu Insulele Feroe.

Citește mai mult

Naționala feminină va începe preliminariile EURO 2022 la Mioveni

La începutul lunii octombrie sunt programate primele partide din cadrul preliminariilor campionatelor europene feminine din 2022, care vor avea loc în Muntenegru, Macedonia de Nord și Slovenia. România face parte din grupa 2, alături de Danemarca, Austria și Insulele Feroe și va juca prima partidă pe teren propriu.

Citește mai mult

România a terminat pe locul 7 la Euro U-17 feminin

După trei înfrângeri consecutive precedate de trei victorii, naționala de junioare a României a încheiat europenele din Muntenegru cu o victorie în fața țării gazdă. Echipa noastră a încheiat astfel pe locul 7, care-i asigură calificarea la mondiale, dar care este în afara obiectivului, care a fost locurile 1-6.

Citește mai mult

România și-a aflat adversarele din grupă de la mondialele din decembrie

Joi noaptea a avut loc tragerea la sorți a grupelor campionatului mondial feminin, care va avea loc în Spania, în perioada 1-19 decembrie. Aflată în a doua urnă valorică, naționala României va evolua în grupa C, alături de Norvegia și de echipele clasate pe locurile 3 și 4 la turneul de calificare din Asia, care va avea loc luna viitoare.

Citește mai mult