20 de minute n-au fost de-ajuns pentru un rezultat bun / Manuel Montoya s-a enervat la conferința de presă

România a început în mare forță partida de Cluj cu campioana mondială, beneficiind, e-adevărat, și de paradele senzaționale ale lui Mihai Popescu, un portar de ”Top Class”, așa cum l-au numit și francezii după meci. Manuel Montoya s-a enervat la conferința de presă.

Citește mai mult

Exclusiv / Manuel Montoya: ”A fost un meci ciudat, nu mi s-a mai întâmplat să pierd la 8 goluri, după ce adversarul a marcat doar 21”

Antrenorul spaniol Manuel Montoya nu a avut un debut tocmai fericit la cârma naționalei masculine a României, care a pierdut în Portugalia la o diferență de 8 goluri, după ce a înscris doar de 13 ori. Iată ce a declarat selecționerul naționalei noastre, în exclusivitate pentru handbalmania.ro.

Citește mai mult

Greu doar cu Popescu și 28% eficiență a atacurilor / Portugalia – România 21-13 (10-7)

România a pierdut fără drept de apel primul meci din preliminariile EURO 2020, disputat în deplasare, cu Portugalia. Din păcate, selecționata tricoloră a avut o evoluție lamentabilă pe faza de atac, unde a avut loc un veritabil recital de ratări și greșeli neforțate, iar scorul putea fi mult mai drastic, fiind limitat de evoluția foarte bună a lui Mihai Popescu.

Citește mai mult

Exclusiv / Paulo Pereira: ”Îmi doresc din tot sufletul ca Portugalia și România să se califice împreună la EURO 2020”

Vă prezentăm partea a doua a interviului cu Paulo Pereira, selcționerul Portugaliei și antrenorul principal al echipei masculine a clubului CSM București, în care puteți citi ce crede tehnicianul portughez despre viitoarele preliminarii ale europenelor, în care Portugalia și România fac parte din aceeași grupă.

Citește mai mult

TVR a achiziționat meciurile din competițiile interne pentru următorii doi ani

Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat încheierea unui contract cu Federaţia Română de Handbal în vederea achiziţionării drepturilor de televizare pentru toate meciurile echipelor naţionale masculin şi feminin organizate pe teritoriul României, partidele din Cupa României, Supercupa României, precum şi cele din campionatele interne de handbal masculin şi feminin.

Citește mai mult