Victorie categorică în al doilea meci cu Feroe pentru naționala masculină

Naționala de seniori s-a revanșat în fața selecționatei din Feroe după înfrângerea de miercuri, câștigând cu 25-17 partida disputată sâmbătă, în sala ”Dinamo”. Două au fost elementele determinante pentru succesul categoric al naționalei noastre.

Citește mai mult

Naționala masculină mai bifează o premieră neagră: înfrângere în Feroe

Echipa națională masculină a pierdut miercuri seara cel de-al treilea meci din preliminariile EURO 2024, 26-28 în deplasare cu Insulele Feroe. A fost a doua victorie din istoria participărilor la preliminariile europene pentru formația insulară și evident primul eșec al României în fața acesteia.

Citește mai mult

Naționala masculină joacă miercuri în Feroe / Xavier Pascual: Va fi complicat și pentru ei și pentru noi

Naționala masculină își continuă în această săptămână parcursul din preliminariile EURO 2024 cu două partide împotriva Insulelor Feroe. Miercuri, 8 martie, România va juca în deplasare în fața unei echipe tinere, care a pierdut la mare luptă primele două jocuri.

Citește mai mult

Înfrângere categorică împotriva Spaniei pentru naționala masculină

Naționala de seniori a României a debutat cu o înfrângere categorică la turneul internațional de la Benidorm (Spania) care a început joi, 29-42 cu reprezentativa țării gazdă. Desigur că diferența de scor nu e o surpriză, reflectând diferența netă de valoare dintre cele două loturi.

Citește mai mult

România a învins Algeria la Trofeul ”Carpați”

Naționala masculină a României a terminat pe locul 3 Trofeul Carpați, după ce a câștigat partida de joi cu Algeria, scor 33-25. Într-o sală aproape goală, un nou eșec răsunător al ”marketingului” FRH – ediția Din-Mazilu, și în fața unui adversar modest, selecționata pregătită de Xavier Pascual a făcut un joc mai bun decât cel de miercuri.

Citește mai mult