Echipele românești și-au aflat adversarele în primele tururi preliminare ale Ligii Europene

Marți, la Viena, au avut loc tragerile la sorți ale primelor tururi preliminare din Liga Europeană feminină și masculină. Citiți care sunt adversarii celor patru echipe românești implicate în tragerile la sorți.

Citește mai mult

Echipele românești vor juca tururi preliminare pentru accederea în grupele Ligii Europene feminine

Federația Europeană de Handbal a dat publicității tabloul ediției 2022/2023 a Ligii Europene feminine. S-au înscris 37 de echipe, dintre care 3 din România: SCM Râmnicu Vâlcea, Măgura Cisnădie și SCM Gloria Buzău. Astfel, SCM Gloria Buzău va trebui să dispute două tururi preliminare pentru a se califica în grupe.

Citește mai mult

CSM București și Minaur Baia Mare află luni dacă vor juca în Champions League

Federația Europeană de Handbal a anunțat joi că pentru viitoarea ediție a Champions League, feminin și masculin, au aplicat 39 de echipe, 17 în competiția feminină și 22 în cea masculină. Ambele competiții vor aduna la start câte 16 echipe, 9 fiind calificate direct datorită coeficienților de țară.

Citește mai mult

CSM București pierde în ultima secundă pe teren propriu în sferturile Champions League

CSM București și-a diminuat mult șansele de a se califica în Final Four-ul Champions League după ce a pierdut prima manșă din sferturile de finală, 25-26 pe teren propriu cu Esbjerg. A fost a treia întâlnire dintre cele două echipe în acest sezon.

Citește mai mult

Minaur se califică din nou în Final Four-ul Ligii Europene feminine

Minaur Baia Mare a izbutit duminică să obțină pentru al doilea an consecutiv calificarea în Final Four-ul Ligii Europene feminine, terminând la egalitate în Norvegia manșa secundă a sfertului de finală cu Sola, 29-29. N-a fost, însă, deloc o simplă formalitate pentru echipa maramureșeană, care a ratat 3 aruncări de la 7 metri primele 8 minute.

Citește mai mult

Vâlcea pierde acasă fără drept de apel în Liga Europeană

Cea de-a doua reprezentantă a României în sferturile de finală ale Ligii Europene feminine a pierdut duminică, pe teren propriu, și are șanse minime de a merge în Final Four. SCM Râmnicu Vâlcea a fost învinsă cu 39-33 de echipa daneză Herning-Ikast, după un meci în care apărarea echipei oltene a făcut un joc deplorabil.

Citește mai mult

Minaur e la un pas de Final Four-ul Ligii Europene feminine

După ce în urmă cu 5 săptămâni aproape se resemnase la gândul că va părăsi competiția după faza grupelor, Minaur Baia Mare este acum cu un picior în Final Four-ul Ligii Europene feminine. Echipa maramureșeană a făcut un joc foarte bun pe teren propriu în compania echipei norvegiene Sola HK.

Citește mai mult

Minaur și Baia Mare și SCM Râmnicu Vâlcea joacă în sferturile Ligii Europene în weekend

Cele două echipe românești care s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Europene feminine dispută în acest weekend prima manșă, ambele evoluând pe teren propriu. Minaur Baia Mare va primi sâmbătă vizita echipei norvegiene Sola HK, grupare ce-l are ca antrenor pe un fost handbalist al echipei masculine a clubului maramureșean.

Citește mai mult