CSM București pierde în ultima secundă pe teren propriu în sferturile Champions League

CSM București și-a diminuat mult șansele de a se califica în Final Four-ul Champions League după ce a pierdut prima manșă din sferturile de finală, 25-26 pe teren propriu cu Esbjerg. A fost a treia întâlnire dintre cele două echipe în acest sezon.

Citește mai mult

Minaur se califică din nou în Final Four-ul Ligii Europene feminine

Minaur Baia Mare a izbutit duminică să obțină pentru al doilea an consecutiv calificarea în Final Four-ul Ligii Europene feminine, terminând la egalitate în Norvegia manșa secundă a sfertului de finală cu Sola, 29-29. N-a fost, însă, deloc o simplă formalitate pentru echipa maramureșeană, care a ratat 3 aruncări de la 7 metri primele 8 minute.

Citește mai mult

Vâlcea pierde acasă fără drept de apel în Liga Europeană

Cea de-a doua reprezentantă a României în sferturile de finală ale Ligii Europene feminine a pierdut duminică, pe teren propriu, și are șanse minime de a merge în Final Four. SCM Râmnicu Vâlcea a fost învinsă cu 39-33 de echipa daneză Herning-Ikast, după un meci în care apărarea echipei oltene a făcut un joc deplorabil.

Citește mai mult

Minaur e la un pas de Final Four-ul Ligii Europene feminine

După ce în urmă cu 5 săptămâni aproape se resemnase la gândul că va părăsi competiția după faza grupelor, Minaur Baia Mare este acum cu un picior în Final Four-ul Ligii Europene feminine. Echipa maramureșeană a făcut un joc foarte bun pe teren propriu în compania echipei norvegiene Sola HK.

Citește mai mult

Minaur și Baia Mare și SCM Râmnicu Vâlcea joacă în sferturile Ligii Europene în weekend

Cele două echipe românești care s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Europene feminine dispută în acest weekend prima manșă, ambele evoluând pe teren propriu. Minaur Baia Mare va primi sâmbătă vizita echipei norvegiene Sola HK, grupare ce-l are ca antrenor pe un fost handbalist al echipei masculine a clubului maramureșean.

Citește mai mult

România va avea două echipe în sferturile Ligii Europene feminine

Faza grupelor Ligii Europene feminine s-a încheiat în acest weekend, iar două dintre echipele românești au obținut calificarea în sferturile de finală ale competiției. Iar dacă SCM Râmnicu Vâlcea era deja calificată, Minaur Baia Mare a obținut calificarea după un ”cadou” făcut de polonezele de la Zaglebie Lubin.

Citește mai mult