Spectacol total la Râmnicu Vâlcea, victorie chinuită a campioanei

Anul 2022 a început în Liga Florilor cu două meciuri pe cinste, încheiate cu victorii la limită ale gazdelor. SCM Râmnicu Vâlcea și Minaur Baia Mare au oferit spectatorilor și telespectatorilor un meci absolut senzațional, probabil cel mai frumos joc din actuala ediție a primului eșalon feminin.

Citește mai mult

Anchetă Handbal Mania: Ionuț Iancu – cel mai bun handbalist român al anului 2021

Handbal Mania a realizat, la acest sfârșit de an, o anchetă în rândul tuturor tehnicienilor din Liga Zimbrilor, având ca scop desemnarea celui mai bun handbalist român din 2021. A fost un an deloc fericit pentru handbalul masculin românesc, cu încă o calificare la campionatul european ratată.

Citește mai mult

VIDEO / Interviu cu Daniel Stanciuc, căpitanul echipei naționale de juniori

În Ajunul Crăciunului, Handbal Mania vă oferă un interviu special, cu un invitat special. Daniel Stanciuc are 17 ani, este căpitanul naționalei de juniori, e la al doilea sezon în Liga Zimbrilor și este un interlocutor extraordinar, așa după cum vă invit să descoperiți în materialul realizat cu sprijinul cameramanului Marius Curucli, căruia îi mulțumesc din nou pentru ajutor.

Citește mai mult

EXCLUSIV / Top 20 golgheteri Liga Zimbrilor

Sezonul 2021/2022 din primul eșalon masculin a programat în acest an 15 etape, din care a rămas restant un singur joc, cel dintre Dinamo și CSM Bacău. În primii 20 de marcatori ai Ligii Zimbrilor se regăsesc doar 3 jucători și străini și niciunul de la primele două clasate, HC Dobrogea Sud Constanța și Dinamo.

Citește mai mult

Potaissa Turda a câștigat ultimul meci al anului din Liga Zimbrilor

Ultima partidă a anului 2021 din Liga Zimbrilor s-a disputat vineri seara la Turda, o restanță dintre două echipe ce au evoluat în Cupa EHF, Potaissa și Minaur Baia Mare. Vicecampioana s-a impus cu 30-26, la capătul unui joc echilibrat, în care gazdele s-au desprins decisiv în ultimele 10 minute.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Final tensionat în sala ”Rapid”, cu două cartonașe roșii

Cea de-a doua etapă a returului Ligii Zimbrilor a programat luni și marți două partide, la Timișoara și în capitală. Dacă la Timișoara Poli s-a impus fără probleme în fața Clujului, 38-30, mărind diferența dintre ultimele două clasate și pluton, în sala ”Rapid” am avut parte de un joc aprig.

Citește mai mult