Liga Zimbrilor / Dinamo se reunește luni, mezinul Dedu e ultima noutate a campioanei

Dinamo va începe luni, 19 iulie, pregătirile pentru sezonul 2021/2002, cu două antrenamente: primul dimineață la ora 9.00, pe stadionul ”Dinamo”, iar cel de-al doilea după-amiază, la ora 17.00, în sală. Sub comanda spaniolului Xavier Pascual vor fi prezenți aproape toți jucătorii transferați în această vară.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Start în pregătiri și la SCM Poli Timișoara

După un final de sezon cu multe frământări, atât la nivelul lotului, cât și al managementului, SCM Politehnica Timișoara a început joi pregătirile pentru stagiunea viitoare. Conducerea tehnică a bănățenilor va fi asigurată de antrenorul principal Attila Horvath, care-l va avea secund pe Sorin Sărăndan.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Bacăul trimite pe linie moartă unul din jucătorii săi emblematici

CSM Bacău și-a programat reunirea lotului miercuri seara, anunțând că are două noutăți în lot – Georgel Costea (CSM Alexandria) și Florin Dospinescu. De asemenea, gruparea băcăuană dorește să-l înregimenteze și pe internaționalul georgian Teimuraz Orjonikidze, care a jucat în sezonul trecut la CSM Reșița.

Citește mai mult

Încă un transfer de marcă la ”U” Cluj, Rapidul și-a adus o portăriță cu experiență

Nou-promovată în Liga Zimbrilor, U Cluj continuă să surprindă cu transferuri de marcă. Astfel, ardelenii au anunțat joi că l-au înregimentat pe Ionuț Ramba (foto, 30 de ani). Experimentatul inter stânga originar din Făgăraș a debutat în Liga Națională la Știința Municipal Dedeman Bacău (2010-2014).

Citește mai mult

Consiliul de Administrație al FRH a dezbătut sistemul competițional al sezonului viitor / Fără campionat de tineret la masculin

Întrunit marți în ședință, Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal a luat în discuție, printre altele, sistemul de desfășurare a competițiilor din sezonul viitor. Astfel, la masculin, propunerea subcomisiei tehnice de seniori, de înființare a campionatului de tineret, la care ar fi urmat să participe echipele secunde ale cluburilor din Liga Zimbrilor, a fost respinsă.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Primele transferuri anunțate de Timișoara și Cluj

După ce l-a confirmat pe Attila Horvath, cel care l-a înlocuit pe Vlad Caba la finalul sezonului trecut, în funcția de antrenor principal, SCM Politehnica Timișoara a anunțat că s-a despărțit de jucătorii Sergio Barros, Liviu Caba, Bogdan Baican și Ramon Șomlea.

Citește mai mult

Constanța continuă pe mâna handbaliștilor din fosta Iugoslavie

Ultimele două transferuri anunțate de HC Dobrogea Sud Constanța sunt de la echipe provenite din spațiul ex-iugoslav, o constantă în istoria clubului dobrogean. Astfel, HCDS l-a transferat pe sârbul Strahinja Stankovic (foto), o extremă dreapta în vârstă de 30 de ani, care a evoluat în ultimele 9 sezoane în țara de origine.

Citește mai mult

Trei campionate de seniori în handbalul masculin românesc, Xavi Pascual foarte aproape de a prelua naționala României

Luni, 28 iunie, a avut loc o ședință a subcomisiei tehnice la nivel de seniori, în care s-a dezbătut, printre altele, structura sezonului viitor la nivel de seniori. Astfel, se preconizează ca Liga Zimbrilor să se dispute doar cu tur și retur, fără  play-off și play-out, în condițiile în care se vor înscrie 14 echipe.

Citește mai mult

Dinamo se întărește în defensivă, Știința București ia o internațională angoleză

Cel de-al șaptelea transfer anunțat de campioana Dinamo București pentru sezonul viitor vine de la concitadina CSM. Echipa care va fi pregătită de Xavier Pascual l-a transferat pe unul din cei mai buni apărători din Liga Zimbrilor și un obișnuit al echipei naționale, Robert Militaru (foto, 27 de ani).

Citește mai mult