Încă un obiectiv ratat în handbalul juvenil românesc

Echipa națională de junioare a pierdut vineri partida cu Germania, scor 27-28, terminând pe locul 4 grupa principală III. În condițiile în care Coreea de Sud învinsese Olanda mai devreme, România avea nevoie de o victorie la 5 goluri pentru a se califica în sferturile de finală.

Citește mai mult

Remiză cu Olanda în al treilea meci de la mondialele de junioare

Echipa națională de junioare a încheiat neînvinsă partidele din grupa E a campionatului mondial din Macedonia de Nord, după ce a terminat la egalitate marți după-amiază, 29-29 cu Olanda. România a avut o primă repriză bună, pe care a încheiat-o cu un avans de două goluri.

Citește mai mult

România a învins Slovenia și s-a calificat în grupele principale la mondialul de junioare

Naționala de junioare a câștigat luni seara cel de-al doilea joc disputat în grupa E a mondialelor din Macedonia de Nord. Tinerele noastre handbaliste au învins cu 35-25 Slovenia, după o primă repriză mai puțin reușită în fața unei echipe modeste.

Citește mai mult

Naționala de junioare pleacă vineri la mondialele din Macedonia de Nord

Echipa națională de junioare va pleca vineri dimineață către Macedonia de Nord, cu escală la Viena, pentru a participa la campionatele mondiale. Cu o conducere tehnică instalată în mandatul noului președinte FRH, antrenori care au depus un jurământ al tăcerii (iar Constantin Din n-are nicio problemă cu asta, noroc că Steluța Luca își găsește timp pentru a comunica), echipa României va evolua la mondiale în grupa E.

Citește mai mult

Echipa U17 a României pleacă la Festivalul Olimpic al Tineretului European

Localitatea slovacă Banska Bystrica va găzdui, în perioada 24-31 iulie, ediția 2022 a Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), la care România va fi reprezentată de 92 de sportivi. Printre aceștia se regăsesc și handbalistele U17, lotul de junioare al României fiind împărțit pentru cele două competiții din această vară.

Citește mai mult

Naționala de cadete a mai obținut două victorii la Open-ul de la Göteborg

Echipa națională de cadete (jucătoare născute în 2006/2007) a câștigat grupa A a Open-ului european de la Göteborg, după ce a obținut încă două victorii în partidele disputate marți, 5 iulie. Astfel, tinerele handbaliste românce au câștigat categoric dimineață contra Letoniei, pentru ca după-amiază să câștige la limită derby-ul grupei.

Citește mai mult