Rezultate și casete tehnice din prima etapă a campionatelor juniorilor

La sfârșitul săptămânii trecute, au debutat campionatele handbaliștilor juniori 1, 2 și 3, atât la fete, cât și la băieți. Ca de obicei, Handbal Mania vă prezintă casete tehnice și imagini pe care le-am primit de la cei implicați și cărora le mulțumim. Articolul va  fi actualizat cu alte informații în cursul zilei de luni, 20 septembrie.

Citește mai mult

Cupa Valea Trotușului s-a încheiat sâmbătă, la Slănic Moldova

Cea de-a 24-a ediție a competiției pentru handbaliștii juniori, care s-a numit în acest an Cupa ”Valea Trotușului”, s-a încheiat sâmbătă, în stațiunea băcăuană Slănic Moldova. Un turneu reușit, după cum au spus toți cei prezenți, care va fi urmat, în 2022, de o ediție jubiliară, a 25-a, care promite să fie una spectaculoasă.

Citește mai mult

Cupa Văii Trotușului a început la Slănic Moldova

Unul din cele mai longevive turnee dedicate juniorilor a ajuns la ediția a 24-a, în organizarea clubului OK Sport Onești, cu sprijinul Primăriei Slănic Moldova, AJH Bacău și DJST Bacău. Începută de profesorul Corneliu Sburlan în 1996 și disputată mai mulți ani sub titulatura ”Cupa Onești”, competiția a fost redenumită în semn de apreciere pentru sprijinul logistic acordat de autoritățile locale.

Citește mai mult

Harghita Handbal Cup – declarații ale antrenorului campion european cu Ungaria la U-19 și ale tehnicienilor români prezenți la turneu

Prima ediție a turneului internațional Harghita Handbal Cup s-a disputat de miercuri până vineri la Odorheiu Secuiesc, în organizarea HC Harghita și CSS Odorhei. Profesorul Zsolt Mester merită toate aprecierile pentru modul în care a făcut ca lucrurile să meargă, dar mai ales pentru faptul că i-a adus la turneu pe cei mai buni dintre cei buni.

Citește mai mult

Rezultate și imagini din ziua a treia a turneului Harghita Handbal Cup

Turneul internațional pentru junioare ”Harghita Handbal Cup” s-a încheiat vineri, la Odorheiu Secuiesc, cu partidele zilei a treia. Vă prezentăm rezultate și imagini din ultima zi, în weekend urmând să revenim cu un material referitor la turneu și la prezența Academiei Naționale Maghiare de Handbal la această competiție.

Citește mai mult

Puternic turneu de junioare la Odorheiu Secuiesc – Harghita Handbal Cup

La două săptămâni după încheierea ”Făgăraș Handbal Cup”, HC Harghita și CSS Odorheiu Secuiesc organizează un puternic turneu juvenil, pe trei categorii, junioare 1, 2 și 3, în perioada 25-27 august. În ceea ce privește echipele participante, reține atenția prezența Academiei Naționale de Handbal Maghiare (NEKA) cu 4 echipe.

Citește mai mult

România a terminat pe locul 7 la Euro U-17 feminin

După trei înfrângeri consecutive precedate de trei victorii, naționala de junioare a României a încheiat europenele din Muntenegru cu o victorie în fața țării gazdă. Echipa noastră a încheiat astfel pe locul 7, care-i asigură calificarea la mondiale, dar care este în afara obiectivului, care a fost locurile 1-6.

Citește mai mult

Punct final la ”Făgăraș Handbal Cup” – junioare I, II și III / Rezultate, imagini, clasamente și impresii

Prima parte a turneului internațional ”Făgăraș Handbal Cup”, cea dedicată junioarelor I, II și III, s-a încheiat joi într-o atmosferă frumoasă, semn că evenimentul a fost o reușită deplină. În calitate de partener media, Handbal Mania v-a oferit zilnic imagini și informații de la turneu și îi mulțumesc încă o dată pentru invitație lui Marius Marocico, sufletul acestei competiții, neobosit în continuare, fiindcă în weekend joacă la Făgăraș juniorii IV și ”minihandbaliștii”.

Citește mai mult

A început Făgăraș Handbal Cup – imagini și rezultate din prima zi

Luni dimineață, la Făgăraș, a început cea de-a treia ediție a puternicului turneu internațional de junioare „Făgăraș Handbal Cup”. Competiția este organizată de ACS Maro Făgăraș, sub coordonarea neobositului profesor Marius Marocico, iar Handbal Mania are plăcerea și onoarea de a fi partener media.

Citește mai mult

Euro U-17 feminin / România a încheiat grupa D cu maximum de puncte

Calificată în grupele principale după victoriile din primele două partide, naționala României a avut un meci ușor duminică, în compania celei mai slabe echipe din grupa D, Cehia. A fost o bună ocazie de a da minute tuturor jucătoarelor deplasate în Muntenegru, echipa noastră obținând o victorie clară.

Citește mai mult