Naționala de cadete s-a pregătit la Râmnicu Vâlcea

Noua echipă națională de cadete, formată din jucătoare născute în 2008 și 2009, a avut săptămâna trecută prima acțiune, desfășurată la Râmnicu Vâlcea. Antrenoarele Elena Moise (principal) și Alina Iordache (portari) au convocat pentru acest stagiu 42 de jucătoare. 

Citește mai mult

Două înfrângeri în Ungaria pentru naționala de junioare / Analiza selecționerului Marius Dănuleț

Echipa națională de junioare (jucătoare născute în 2006-2007) a avut programat un stagiu de pregătire desfășurat la Satu Mare în perioada 20-27 octombrie, după care au urmat două jocuri de verificare în compania Ungariei, desfășurate la Balatonboglar. Citiți concluziile selecționerului Marius Dănuleț.

Citește mai mult

„Revoluția” din handbalul juvenil: antrenori plătiți cu ziua și staff din numai 2 tehnicieni!

Noua conducere a Federației Române de Handbal își continuă prestația cel puțin ciudată, de data aceasta cu măsuri de neînțeles la nivel de juniori. Astfel, președintele Constantin Din a ajuns la concluzia că antrenorii de la loturile de juniori sunt mult prea bine plătiți.

Citește mai mult

”Scandalul” mingilor oferite cluburilor de juniori, ce spune reprezentantul sponsorului

Lumea handbalului juvenil românesc este revoltată de ultima ”măsură” dispusă de administrația Din. Conform unui mesaj transmis de un anume Radu Chirvase (care semnează între paranteze ”PR & Comunicare”) Asociațiilor Județene de Handbal, cluburile de juniori sunt OBLIGATE să folosească la jocurile oficiale un anumit tip de mingi. Care e explicația acestui fapt, citiți în cele ce urmează.

Citește mai mult