Ultimele două campioane vor disputa finala Cupei României feminine

CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea au câștigat sâmbătă cele două semifinale ale Cupei României disputate la Mioveni. Echipa bucureșteană a avut de furcă în prima repriză cu Măgura Cisnădie, însă s-a desprins încă din startul reprizei secunde și a câștigat fără mari probleme.

Citește mai mult

Rapid, Măgura și Vâlcea s-au calificat în Final Four-ul Cupei României feminine

Cupa României la handbal feminin a programat marți, 3 mai, trei dintre partidele sferturilor de finală. Performera zilei a fost CSM Galați, chiar dacă a pierdut în cele din urmă la limită în fața Măgurii Cisnădie.

Citește mai mult

Nu avem jocuri, dar le amânăm / Marți se joacă trei dintre meciurile sferturior Cupei României feminine

Programate inițial pe 27 aprilie, sferturile de finală ale Cupei României au fost reprogramate pentru 3 mai. Doar trei dintre ele, fiindcă CSM București a solicitat amânarea partidei cu Gloria Bistrița, chiar dacă antrenorul Vasile se plângea că a pierdut cu Esbjerg fiindcă n-a avut meciuri.

Citește mai mult

Miercuri se dispută șapte jocuri din optimile Cupei României feminine

Cupa României la handbal feminin programează miercuri, 23 martie, șapte partide, două fiind transmise de postul național de televiziune. Partida dintre SCM Craiova și Minaur Baia Mare a fost amânată pentru luna viitoare, echipa maramureșeană urmând să joace în weekend în Liga Europeană.

Citește mai mult

Rezultate, imagini și casete tehnice din turul 1 al Cupei României feminine

În acest weekend se desfășoară majoritatea partidelor din turul 1 al Cupei României feminine. Vă prezentăm rezultatele și casetele tehnice, articolul urmând a fi actualizat pe măsura disputării jocurilor.

Citește mai mult

Cupa României feminin / Activ Ploiești a câștigat la Roman, tabloul turului I este complet

După ce CSU Oradea a câștigat prin neprezentarea HCF-ului Piatra Neamț iar CSM Târgu Jiu s-a impus în fața celor de la CSU Timișoara, Activ Prahova Ploiești e a treia echipă care a trecut de turul suplimentar al Cupei României feminine, câștigând la Roman cu 24-19.

Citește mai mult

Trageri la sorți în Cupa României la feminin și masculin / Două echipe din eșalonul secund obligate la deplasări de peste 1000 de kilometri

Miercuri au avut trageri la sorți în Cupa României, atât pentru competiția feminină, cât și pentru cea masculină. Astfel, după ce luni s-au tras la sorți cele trei jocuri ale primului tur preliminar în competiția feminină, miercuri s-au stabilit partidele din turul 1 și turul 2  (optimi).

Citește mai mult

Cupa României la feminin începe săptămâna viitoare, cu două luni mai târziu decât prevede regulamentul

Federația Română de Handbal a anunțat pe propriul cont de Facebook că a făcut o tragere la sorți a turului suplimentar din Cupa României rezervată echipelor feminine. Conform Regulamentului publicat de FRH, acest tur ar fi trebuit să se dispute pe 4 decembrie 2021, dar anunțul federației spune că meciurile se vor juca pe 8-9 februarie 2022 !

Citește mai mult