Buzăul surclasează campioana și câștigă Cupa și Supercupa României

Final Four-ul Cupei României feminine s-a încheiat duminică, la Brăila, cu o imensă surpriză: SCM Gloria Buzău a câștigat clar partida cu campioana CSM București, scor 35-29, adjudecându-și ambele trofee puse în joc în ultimul meci – Cupa și Supercupa României.

Citește mai mult

CSM București a câștigat greu în fața Rapidului și merge în finala Cupei României

Calculele hârtiei au fost respectate și în cea de-a doua semifinală a Cupei României feminine însă, ca și în prima, echipa favorită a avut foarte mult de furcă pentru a se impune. CSM București a învins Rapidul cu 25-21, însă diferența este prea mare față de modul în care s-a desfășurat jocul.

Citește mai mult

Buzăul e prima finalistă a Cupei României feminine, ce au declarat antrenorii Roșca și Tadici

SCM Gloria Buzău a câștigat sâmbătă, la Brăila, prima semifinală a Cupei României, după ce a trecut de HC Zalău cu 28-25. Evident că echipa buzoiană era marea favorită a jocului, mai ales după ce a eliminat-o pe SCM Râmnicu Vâlcea, dar echipa care s-a aflat la timonă în majoritatea timpului a fost HC Zalău.

Citește mai mult

Rapid și Gloria Buzău sunt primele două semifinaliste ale Cupei României feminine

Miercuri, la Bistrița, s-au disputat primele două sferturi de finală ale Cupei României feminine. Calificată direct în acestă fază, Rapidul a trecut de Minaur Baia Mare, desprinzându-se în ultimele 10 minute. În cea de-a doua partidă de miercuri, Buzăul a furnizat o mică surpriză, eliminând-o pe SCM Râmnicu Vâlcea.

Citește mai mult

Cupa României feminin / Tabloul sferturilor de finală e complet

Ultimele două jocuri din optimile Cupei României feminine au adus victorii ale echipelor bucureștene, la capătul unor partide care se anunțau mai echilibrate decât au fost. Astfel, CSM București a învins la pas Bistrița lui Kim Rasmussen, care a ținut pasul cu echipa campioană doar în primele 25 de minute.

Citește mai mult

Cupa României feminin / Victorii categorice pentru Vâlcea și Zalău

Încă două echipe au obținut marți biletele pentru sferturile de finală ale Cupei României feminine, ambele după victorii categorice. Iar dacă succesul clar al Zalăului împotriva divizionarei secunde U Cluj n-a fost o surpriză, era de așteptat ca duelul oltenesc dintre SCM-urile din Râmnicu Vâlcea și Craiova să ofere o dispută mai echilibrată.

Citește mai mult

Cupa României feminin / Brăila s-a calificat la aruncările de departajare, Buzăul este, de asemenea, în sferturi

Încă două echipe au obținut biletele pentru sferturile de finală ale Cupei României feminine, ale cărei optimi de finală se desfășoară marți, la Bistrița. Astfel, Gloria Buzău s-a impus fără mari probleme în partida cu Dacia Mioveni, după ce a condus de la un capăt la altul al jocului.

Citește mai mult

Cupa României feminin / Minaur a câștigat greu primul joc al optimilor

Prima partidă din cadrul optimilor Cupei României feminine, care se desfășoară la Bistrița, a fost câștigată de echipa care pornea favorită, vicecampioana Minaur Baia Mare. Echipa maramureșeană n-a avut, însă, deloc o sarcină ușoară în fața unei echipe a Slatinei care s-a luptat pentru fiecare minge.

Citește mai mult

Sezonul feminin 2020/2021 se încheie la Bistrița și Brăila

Ultima competiție a sezonului competițional precedent, Cupa României feminină, se desfășoară începând de mâine la Bistrița. Orașul ardelean va găzdui optimile și sferturile de finală, pe 24 și 25 august, turneul final urmând să aibă loc la Brăila, pe 28 și 29 august.

Citește mai mult