Trei victorii ale gazdelor și una a oaspetelor în sferturile Cupei României feminine

Joi, 9 martie, s-au disputat cele patru sferturi de finală ale Cupei României feminine, în urma cărora se cunosc echipele care vor juca în Final 4. Final Four-ul competiției va avea loc în weekendul 20-21 mai, ofertele de organizare a turneului fiind primite de federație până joi la amiază.

Citește mai mult

Niciun meci televizat din sferturile Cupei României feminine

Joi, 9 martie, vor avea loc sferturile de finală ale Cupei României feminine, în urma cărora se vor decide cele patru echipe ce vor lupta pentru câștigarea trofeului în Final 4. Din păcate, niciunul dintre meciuri nu va fi televizat.

Citește mai mult

Cupa României / Romanul a rezistat 50 de minute cu Slatina; toate rezultatele și casetele tehnice de joi

Primul meci al zilei de joi din optimile Cupei României feminine s-a disputat la Roman, acolo unde CSM-ul din localitate a primit replica celui din Slatina. Ce a fost la Roman și celelalte rezultate de joi din cupă.

Citește mai mult

Jocuri interesante în turul 1 al Cupei României feminine, două jocuri în turul suplimentar al competiției masculine

Vineri, 23 decembrie, au avut loc tragerile la sorți ale turului 1 al Cupei României feminine și turului suplimentar din competiția masculină. La feminin, în urnă au intrat cele 11 echipe din eșalonul secund calificate după turul preliminar, precum și 9 echipe din Liga Florilor.

Citește mai mult