E oficial: Odorheiul revine în prima ligă după 4 ani !

După ce CSM Reșița a anunțat că nu se va înscrie în viitoarea ediție a Ligii Zimbrilor deși obținuse promovarea, cea de-a doua clasată din play-off-ul promovare al eșalonului secund va evolua din toamnă în prima ligă. Astfel, municipiul Odorheiu Secuiesc revine după 4 ani în elita handbalului masculin românesc.

Citește mai mult

Se cunosc echipele care au obținut promovarea în Liga Zimbrilor. Se vor înscrie ele în viitoarea ediție a primului eșalon ?

Etapa a XII-a din Play-Off-ul Promovare al Diviziei A masculine s-a încheiat marți seara la Odorhei, cu victoria CSM-ului local în fața celor de la CSM Medgidia, scor 28-21. Cu două etape înainte de final, CSM Reșița și CSM Odorhei nu mai pot pierde primele două locuri.

Citește mai mult

CSM Sighișoara s-a calificat în optimile Cupei României masculine

Penultimul meci din turul 1 al Cupei României masculine s-a disputat miercuri seara la Sighișoara, între două echipe care evoluează în Play-Off-ul Promovare din Divizia A. CSM Sighișoara a învins-o pe CSM Odorhei cu 31-27, la capătul unui joc în care s-a mers cap la cap aproape toată prima repriză.

Citește mai mult

Rezultate, imagini și casete tehnice din Divizia A masculină

Vineri se dispută primele trei partide din cadrul etapei a X-a a sezonului regulat din Divizia A masculine, runda urmând să continue sâmbătă și să se încheie tocmai pe 8 decembrie. Vă prezentăm rezultatele și casetele tehnice pe măsura disputării partidelor.

Citește mai mult