Liga Zimbrilor / Meciuri aprige în ultima etapă a turului

Constanța a câștigat categoric la Odorhei, Vasluiul a remizat la Focșani, Buzăul a câștigat acasă la limită cu Suceava după ce a ratat 6 aruncări de la 7 metri, în timp ce Oradea a fost la 3 minute de o mare surpriză în fața lui Minaur.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Final dramatic la Vaslui, Buricea descalificat după o gafă imensă a arbitrului Iliescu

Partidele de sâmbătă, din etapa a 12-a a Ligii Zimbrilor, au menținut procentajul de 100% al gazdelor, doar că într-una dintre partide victoria a venit în ultima secundă. La Vaslui, nou-promovata CSM Odorhei a fost la un pas de a obține un punct după ce Vuk Milosevic a egalat la 25.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Dinamo a învins greu Constanța, victorii pentru Turda și CSM București

Etapa a 11-a a Ligii Zimbrilor a programat vineri trei jocuri, unul dintre ele fiind marele derby dintre Dinamo și Constanța. Campioana s-a impus cu 33-29, dar diferența de scor nu reflectă nicidecum felul în care s-a jucat, constănțenii conducând mai bine de 50 de minute.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Victorii în deplasare pentru Constanța și Turda

Două dintre restanțele etapei a doua din primul eșalon masculin s-au disputat miercuri la Odorheiu Secuiesc și București. La Odorhei, Potaissa Turda s-a impus fără mari probleme în fața unei echipe ce pare să nu-și fi găsit încă ritmul pentru Liga Națională.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Victorii ale oaspeților în partidele de duminică

Primul eșalon masculin a programat duminică două meciuri – unul din runda a doua (la Oradea) și unul în devans din etapa a patra (la Odorheiu Secuiesc). Ambele au fost câștigate de echipele care au evoluat în deplasare, însă vasluienii au tremurat până la final.

Citește mai mult

Un cubanez, un angolez și un sârb transferați de CSM Odorheiu Secuiesc

Transferurile efectuate de nou-promovata CSM Odorheiu Secuiesc pentru sezonul viitor al Ligii Zimbrilor includ trei jucători străini, unul dintre aceștia având experiență în primul eșalon românesc. Citiți care sunt stranierii ce vor evolua în stagiunea viitoare pentru echipa din Odorhei.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / CSM Odorheiu Secuiesc a început pregătirile și își va prezenta lotul într-un meci demonstrativ de gală

Nou promovata CSM Odorheiu Secuiesc a început de luni pregătirile pentru sezonul 2022/2023 al Ligii Zimbrilor, unde gruparea harghiteană va fi debutantă. Echipa pregătită de Lorant Sipos se va baza în mare măsură pe nucleul de jucători care au reușit promovarea.

Citește mai mult

E oficial: Odorheiul revine în prima ligă după 4 ani !

După ce CSM Reșița a anunțat că nu se va înscrie în viitoarea ediție a Ligii Zimbrilor deși obținuse promovarea, cea de-a doua clasată din play-off-ul promovare al eșalonului secund va evolua din toamnă în prima ligă. Astfel, municipiul Odorheiu Secuiesc revine după 4 ani în elita handbalului masculin românesc.

Citește mai mult

Se cunosc echipele care au obținut promovarea în Liga Zimbrilor. Se vor înscrie ele în viitoarea ediție a primului eșalon ?

Etapa a XII-a din Play-Off-ul Promovare al Diviziei A masculine s-a încheiat marți seara la Odorhei, cu victoria CSM-ului local în fața celor de la CSM Medgidia, scor 28-21. Cu două etape înainte de final, CSM Reșița și CSM Odorhei nu mai pot pierde primele două locuri.

Citește mai mult