Victorie categorică pentru CSM București în Champions League

Vicecampioana României a confirmat așteptările și a obținut o victorie categorică în fața celor de la Banik Most, scor 40-25, în etapa a cincea a grupei A din Champions League. CSM București a condus de la început până la sfârșit, iar antrenorul Adrian Vasile a avut ocazia de a da mai multe minute tinerelor jucătoare.

Citește mai mult

Schimbări în modul de calcul al coeficienților pentru cupele europene din sezonul viitor

Federația Europeană de Handbal a dat publicității marți ierarhiile care au stat la baza atribuirii locurilor în cupele europene pentru sezonul 2023/2024. Marea noutate este că de-acum competițiile europene sunt tratate separat, în sensul că fiecare competiție are propria ierarhie în funcție de rezultatele obținute exclusiv în respectiva cupă.

Citește mai mult

Rapidul obține a doua victorie în Champions League

Campioana Ligii Florilor a jucat duminică după-amiază pe terenul ultimei clasate din grupa B a Champions League, în etapa a treia a fazei grupelor. Chiar dacă nu a avut o evoluție strălucită, fiind condusă în primele 20 de minute și reușind desprinderea decisivă în ultimele 7 minute ale meciului, Rapidul a obținut o victorie importantă.

Citește mai mult

O remiză și o victorie în deplasare pentru echipele românești în Champions League

Dublul duel româno-francez de duminică, din etapa a doua a grupelor Champions League feminine, a adus 3 puncte din 4 echipelor românești, care au rămas neînvinse. Rapidul a primit vizita ”bronzului” ediției precedente a competiției, Metz, în fața căreia a avut o primă repriză slabă, în care a încasat nu mai puțin de 21 de goluri.

Citește mai mult