CSM București și Minaur Baia Mare află luni dacă vor juca în Champions League

Federația Europeană de Handbal a anunțat joi că pentru viitoarea ediție a Champions League, feminin și masculin, au aplicat 39 de echipe, 17 în competiția feminină și 22 în cea masculină. Ambele competiții vor aduna la start câte 16 echipe, 9 fiind calificate direct datorită coeficienților de țară.

Citește mai mult

CSM București pierde în ultima secundă pe teren propriu în sferturile Champions League

CSM București și-a diminuat mult șansele de a se califica în Final Four-ul Champions League după ce a pierdut prima manșă din sferturile de finală, 25-26 pe teren propriu cu Esbjerg. A fost a treia întâlnire dintre cele două echipe în acest sezon.

Citește mai mult

Champions League / PSG a câștigat la pas la București

Dinamo București n-a reușit surpriza în penultima etapă a grupei B din Champions League, pierzând în Polivalentă cu 31-39 partida cu Paris Saint-Germain. Era și foarte greu să obții un rezultat favorabil în fața unei echipe ticsite cu super-vedete precum Nikola Karabatic sau Mikkel Hansen.

Citește mai mult

Dinamo a pierdut frumos în fața deținătoarei Champions League

Meci de gală joi seara, în Polivalenta bucureșteană, acolo unde campioana României a primit vizita deținătoarei Champions League, Barcelona. ”Câinii roșii” n-au reușit surpriza, însă au avut o prestație solidă în fața unor adversari de clasă mondială, pierzând cu 30-35, rezultat ce a părut prea sever pentru echipa lui Xavier Pascual.

Citește mai mult

Înfrângere usturătoare pentru Dinamo în Champions League

Campioana României a pierdut joi seara cu 32-47 în deplasarea de la Veszprem, din etapa a noua a grupei B din Champions League. Echipa maghiară a stabilit astfel un record de  goluri marcate într-un joc din Champions League, luându-și și revanșa pentru înfrângerea suferită la București.

Citește mai mult

Dinamo a suferit a șasea înfrângere în Champions League

Campioana Dinamo București a pierdut din nou în fața echipei germane Flensburg, de data aceasta pe teren propriu, diminuându-și considerabil șansele de a încheia pe unul din primele 6 locuri în grupa B a Ligii Campionilor. Echipa lui Xavier Pascual n-a profitat de faptul că oaspeții au fost loviți puternic de Covid.

Citește mai mult

Champions League / Dinamo a pierdut la Flensburg și a coborât pe ultimul loc în grupă

Campioana României a pierdut miercuri seara pe terenul vicecampioanei Germaniei, 30-37, într-un meci contând pentru etapa a șaptea a grupei B din Champions League. Aflată conjunctural pe ultimul loc, din cauza problemelor de efectiv cu care s-a confruntat, Flensburg  a câștigat destul de clar.

Citește mai mult

Xavier Pascual: Echipa a muncit mult, am meritat victoria cu Veszprem

Dinamo a obținut joi seară o nouă victorie de senzație în Champions League, câștigând partida de pe teren propriu cu Veszprem, scor 31-29. Desigur că principalul artizan al acestui succes este antrenorul Xavier Pascual, cel al cărui plan de joc s-a dovedit a fi eficient.

Citește mai mult

Încă o magie făcută de Dinamo în Champions League: victorie cu Veszprem !

Magicianul Xavi Pascual și campioana României au mai produs o mare surpriză în Champions League, învingând-o joi seara, la București, pe Veszprem cu 31-29, la capătul unui joc în care Dinamo a condus în cea  mai mare parte a timpului după primul sfert de oră.

Citește mai mult

Încă o înfrângere la limită pentru Dinamo în Champions League

Dinamo București a suferit joi seara, în Ucraina, a patra înfrângere consecutivă în grupa B a Champions League. Într-o deplasare din care spera să obțină puncte, campioana României a pierdut la limită, 27-28 cu Motor Zaporozhye, o echipă cu multe participări în cea mai importantă competiție a cluburilor, dar care era de bătut.

Citește mai mult

Dinamo a pierdut onorabil la Barcelona în Champions League

Cea de-a doua deplasare a campioanei României în grupa B a Champions League a fost una specială pentru antrenorul Xavier Pascual, care s-a întors ca adversar în locul unde a cunoscut cele mai mari satisfacții ale carierei. Evident că Barcelona era marea favorită a partidei, fiind și una din favoritele la câștigarea competiției, iar problema învingătoarei nu s-a pus niciun moment.

Citește mai mult