Campionatul Mondial Feminin / Finală suprinzătoare Olanda – Spania, vom întâlni Muntenegru și Rusia sau Norvegia la turneul pre-olimpic

Ambele semifinale ale campionatelor mondiale feminine din Japonia s-au încheiat cu rezultate surprinzătoare. Astfel, Rusia, care obținuse 8 victorii din tot atâtea partide în primele două faze ale competiției, a fost învinsă de Olanda, echipe ce debutase la mondiale cu un surprinzător eșec în fața Sloveniei.

Citește mai mult

Campionatul Mondial Feminin – Rezultatele de luni și programul de marți / Victorie dramatică a Serbiei în finalul meciului

Luni, 9 decembrie, au avut loc partide din grupa principală, precum și meciurile de clasament din Cupa Președintelui. Serbia a obținut o victorie dramatică împotriva Germaniei, datorită unui 7 metri transformat în finalul meciului de jucătoarea campioanei SCM Râmnicu Vâlcea, Kristina Liscevic.

Citește mai mult

Campionatul Mondial Feminin / Rezultatele complete de duminică și programul de luni, revenire de senzație a Suediei în fața Spaniei

Prima zi de meciuri din grupele principale a debutat cu o surpriză, Serbia reușind să învingă Coreea de Sud, asiaticele

Citește mai mult

Campionatul Mondial Feminin / Campioana mondială nu merge în grupele principale !!!

Vineri s-au disputat ultimele partide din grupele campionatului mondial feminin, care au decis echipele calificate în grupele principale. Din fericire, România se numără printre acestea, după o repriză secundă de vis împotriva Ungariei. 

Citește mai mult

Campionatul Mondial Feminin / Rezultatele de joi, programul și televizările de vineri

Ziua a șasea a mondialelor feminine a programat partide în grupele A și D, singura surpriză fiind victoria categorică a Olandei în partida cu Serbia. De asemenea, Angola i-a pus multe probelem Norvegiei, în timp ce Japonia a terminat la egalitate prima repriză cu Rusia.

Citește mai mult

Campionatul Mondial Feminin / Rezultatele de marți, programul și televizările de miercuri

Ziua a patra a mondialelor de handbal feminin a programat o mulțime de meciuri tari, inclusiv în grupa României, acolo unde Muntenegru a învins la limită Ungaria. Surpriza zilei a fost furnizată de Angola, care a învins categoric Slovenia, echipă ce câștigase sâmbătă în fața Olandei.

Citește mai mult

Campionatul Mondial Feminin / Rezultatele de luni și programul zilei de marți

Chiar dacă naționala noastră a avut zi de pauză, România a fost reprezentată luni de cuplul de arbitre format din Cristina Năstase și Siomna Stancu, care au oficiat la partida China – Suedia. Iată rezultatele complete ale zilei a treia, precum și programul și televizările din ziua a patra.

Citește mai mult

Rezultatele zilei a doua a mondialelor feminine și programul zilei a treia

Ziua a doua a mondialelor din Japonia a programat partide în grupele B și C. Campioana maondială Franța a rămas fără victorie, după ce a pierdut în prima zi cu Coreea de Sud și a remizat duminică împotriva Braziliei, într-o grupă în care două meciuri s-au încheiat la egalitate. Spania s-a instalat la conducerea grupei C, în care România a obținut prima victorie, în fața Senegalului.

Citește mai mult

Rezultatele complete ale primei zile a campionatului mondial feminin și programul de duminică

Prima zi a campionatelor mondiale de handbal feminin a programat 12 partide, iar suprizele nu au lipsit. Pe lângă înfrângerea categorică a României în fața Spaniei, Olanda a fost învinsă de Slovenia, în timp ce campioana mondială Franța a pierdut în fața Coreei de Sud. Iată rezultatele complete și programul zilei a doua.

Citește mai mult