Liga Florilor se reia miercuri

După întreruperea cauzată de cele două meciuri ale echipei naționale în preliminariile EURO 2022, întrecerile primului eșalon feminin se reiau cu partidele etapei a cincea. Primul joc se va disputa în capitală miercuri, 13 octombrie, de la ora 17, campioana CSM București urmând să primească vizita nou-promovatei CSM Deva.

Citește mai mult

Etapă intermediară în Liga Florilor

Etapa a patra din primul eșalon feminin se dispută la mijlocul acestei săptămâni, fiind urmată de pregătirile naționalei de senioare pentru primele partide din preliminariile europenelor de anul viitor. Șase partide se vor juca miercuri, etapa încheindu-se joi cu marele derby SCM Râmnicu Vâlcea – CSM București.

Citește mai mult

Liga Florilor / Etapa a treia începe cu un derby bucureștean

După o pauză cauzată de… nimic, Liga Florilor se reia cu etapa a treia, al cărei prolog este programat miercuri, la o oră nepotrivită pentru o zi de lucru. În Sala Polivalentă se vor întâlni campioana CSM București și Rapid București, un derby al capitalei care se anunță foarte interesant.

Citește mai mult

Liga Florilor începe marți cu un meci tare

Ediția 2021/2022 pornește la drum marți, de la ora 16.00, tocmai în locul în care s-a înregistrat prima mare surpriză a acestei veri, Sala Polivalentă din Brăila. Noul sezon din primul eșalon feminin se anunță mai aprins ca niciodată, asta datorită masivelor investiții făcut în jucătoare și tehnicieni străini.

Citește mai mult

Marți și miercuri se joacă etapa a 14-a a Ligii Florilor

Caravana Ligii Florilor își continuă traseul absurd între orașe, fără ca cineva cu capul pe umeri să oprească această mascaradă. Etapa a 14-a se joacă marți și miercuri la Sfântu Gheorghe, două partide urmând să fie transmise de postul public de televiziune. CSM București este echipa care stă în această rundă.

Citește mai mult

Etapa a 13-a a Ligii Florilor se joacă la Baia Mare

După două zile de Liga Zimbrilor, Sala ”Lascăr Pană” din Baia Mare va găzdui, miercuri și joi, etapa a XIII-a a primului eșalon feminin. Va fi o etapă cu două jocuri televizate, unul miercuri și unul joi, în timp ce echipa care va sta va fi Dunărea Brăila. Citiți programul complet al rundei.

Citește mai mult