Liga Zimbrilor / Etapa a șaptea se dispută sâmbătă și duminică

Etapa a șaptea a campionatului primului eșalon masculin a avut un prolog, disputat pe 10 septembrie, atunci când Dinamo a câștigat partida cu U Cluj, scor 46-37. Celelalte 6 jocuri vor avea loc sâmbătă și duminică, două dintre acestea aducând față în față echipe cu pretenții la locuri de cupe europene.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Patru etape în șase zile în turneul de la Cluj-Napoca

Liga Zimbrilor continuă cu un veritabil de forță, primul eșalon masculin având programate patru runde în turneul care se va disputa de marți până duminică la Cluj-Napoca, în sălile ”Horia Demian” și ”Babeș-Bolyai”. Citiți programul etapei a 21-a, care se dispută marți, 6 aprilie.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Etapa a 20-a se joacă joi, la Sfântu Gheorghe

Liga Zimbrilor continuă cu etapa a 20-a, care se va disputa integral joi, 1 aprilie, în sălile ”Kati Szabo” și ”Sepsi Arena” din Sfântu Gheorghe, două dintre partide urmând a fi transmise de postul național de televiziune. Citiți programul complet al rundei, în care CSM București stă.

Citește mai mult

Vineri și sâmbătă se joacă etapa a 18-a din Liga Zimbrilor

Primul eșalon masculin programează la sfârșitul acestei săptămâni runda a 18-a, a treia a returului, din care se vor disputa 6 partide, meciul dintre CSU Suceava și Dinamo fiind amânat, deoarece bucureștenii joacă vineri seara, de la ora 21.45, la Lisabona, cu Sporting, în Liga Europeană.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Dunărea Călărași e în colaps, Timișoara nu joacă din cauza Covid-19

Liga Zimbrilor programează marți și miercuri, la Sfântu Gheorghe, ultimele două etape ale turului sezonului regulat. SCM Politehnica Timișoara a anunțat că nu se va putea prezenta, deoarece la utlimele testări au fost depistate două cazuri de Covid-19, iar DSP Timiș nu a aprobat deplasarea.

Citește mai mult