Corona Brașov câștigă la Cluj, după ce a primit 12 goluri de la 7 metri

Meci tensionat la Cluj-Napoca, în prima etapă a Ligii Florilor. Corona Brașov s-a impus în deplasare, după ce a avut un avantaj de 3 goluri și o a doua repriză palpitantă. Astfel, clujencele au egalat la 17 în minutul 37, reușind chiar să preia conducerea cu 21-20 în minutul 43. A fost ultimul avantaj în dreptul gazdelor, care au mai reușit doar să egaleze la 26 și 27. De notat faptul că ”U” Cluj a beneficiat de 12 aruncări de la 7 metri, toate transformate de Mihaela Ani-Senocico, care a fost și golgetera partidei, cu nu mai puțin de 17 goluri marcate !

”U” Cluj – Corona Brașov 28-30 (12-15). Marcatoare: Ani-Senocico 17, Lazăr 6, Stoklosa 3, Dindiligan 2 / Tîrcă 7, Dmitrovic 7, Chiper 5, Buceschi 4, Chiricuță 3, Ciuciulete 2, Neagu 1, Vetkova 1.

Îmi felicit fetele, care au demonstrat că pot fi o adevărată echipă, care în momentele dificile se ajută şi se încurajează. Au fost admirabile, iar în condiţiile în care s-a jucat la Cluj, chiar au făcut tot ce au putut şi în final au reuşit să îşi treacă în cont victoria. Chiar dacă au fost şi greşeli în jocul nostru, acum nu pot decât să le felicit, pentru că a fost un meci câştigat datorită spiritului de echipă. Fiecare fată care a intrat în teren a făcut tot ce a putut să ajute echipa, iar celelalte şi-au încurajat colegele. Sunt mulţumit de victorie, de joc şi le felicit pe fete. Ion Crăciun – antrenor principal Corona

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *