Ion Crăciun, înainte de partida cu CSM București: ”Nu ne dăm la o parte, nu ne considerăm dinainte învinşi și nu vreau să pun niciun fel de presiune pe echipa mea ”

După ce s-au impus în runda inaugurală la Cluj-Napoca, handbalistele de la Corona Brașov vor evolua duminică (ora 17.30, în direct la TVR1), pe teren propriu, în compania galonatei CSM București. În pofida cărții de vizită a adversarelor, tehnicianul echipei ardelene spune că formația sa nu se consideră dinainte învinsă. Iată ce a declarat Ion Crăciun pentru site-ul clubului brașovean:

Este un meci pe teren propriu în care chiar nu cred că ar trebui să avem mare presiune, având în vedere că jucăm cu cea mai titrată echipă din ţară şi una dintre echipele care se bate şi în acest pentru Liga Campionilor. Aşadar, în mod normal, ar trebui să intrăm cu dorinţa de a juca ceea ce ştim, de a face un joc bun, care să readucă în sala sporturilor din Braşov bucuria pe care o poate aduce handbalul. Mi-ar plăcea să văd bucurie, atât în teren cât şi în tribună. Din experienţă, ştiu că, dacă în teren se vede dăruire şi determinare, atunci şi publicul reacţionează şi susţine echipa, iar asta va duce la o atmosferă foarte frumoasă. Nu ne dăm la o parte şi nu ne considerăm dinainte învinşi, însă nici nu se poate spune despre acest meci că este unul în care îţi faci calcule că poţi câştiga trei puncte Dacă acest lucru se întâmplă, este minunat, dar, dincolo de toate, trebuie să fim realişti. Sunt convins că fetele îşi doresc foarte mult să se ridice la nivelul adversarului pe care îl vor avea în faţă. Ştim că nu va fi un meci uşor, dar este meci acasă, primul acest sezon, şi mai mult ca sigur vor să lase o impresie bună. Nu vreau să pun niciun fel de presiune pe echipa mea şi să fac tot felul de presupuneri despre cum va fi duminică. Noi vom intra în teren cu gândul de a ne lupta şi vom vedea apoi cât de aproape vom fi de adversare. CSM este CSM şi trebuie să fii conştient că, pentru a scoate un rezultat bun trebuie să joci senzaţional, şi să arăți determinare din primul până în ultimul minut de joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *