SCM Poli Timișoara e gata de start în Liga Zimbrilor

Miercuri, de la ora 18, la Timișoara, va avea loc ultima partidă din prima etapă a Ligii Zimbrilor, gazdele de la SCM Poli urmând să primească replica Potaissei Turda. Clubul bănățean a publicat pe propria pagină de facebook câteva declarații referitoare la acest meci, din care vă prezentăm câteva fragmente.

După cele 11 amicale din perioada precompetițională, pot spune că echipa stă bine pentru a înfrunta acest adversar foarte dificil din prima etapă. Turda e bine așezată și în acest an, pe toate posturile, dar noi trebuie să ne concentrăm la ce avem noi de făcut: să jucăm foarte bine apărarea pentru a putea câștiga această partidă” Pero Milosevic, antrenor principal.

Abia așteptăm primul meci oficial, faptul că e și acasă cred că e un avantaj pentru noi. Fizic ne simțim foarte bine, așteptăm ca și celalte promisiuni de pe lângă echipă să se concretizeze și vom face tot ce ține de noi să câștigăm cât mai multe puncte și să avem un sezon mai bun decât precedentul. Cristian Fenici  căpitanul echipei 

Foto : Facebook SCM Politehnica Timișoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *