Timișoara produce surpriza în ”Ștefan Cel Mare” !

După ce a debutat miercuri cu o victorie în Champions League, campioana României a pierdut primul meci pe teren propriu în fața celor de la SCM Poli Timișoara. Bănățenii au obținut o victorie meritată, arătând mai multă determinare, dar și mai multă precizie pe faza de atac. Începutul partidei a fost echilibrat, iar bănățenii aveau două goluri avantaj în minutul 13 (8-6), după două goluri înscrise în inferioritate numerică. Mai mult, în minutul 16, oaspeții s-au desprins la 4 goluri (11-7), după un 7 metri transformat de Marjanovic, forțându-l pe Constantin Ștefan să solicite time-out. ”Capul sus, ce se întâmplă ? Haideți să ne revenim”, le-a transmis tehnicianul dinamovist jucătorilor săi. După time-out, stupoare: dinamoviștii au intrat 7 în teren, deși Komogorov fusese eliminat mai devreme, astfel încât campionii au rămas în 4 jucători de câmp, dar timișorenii n-au înscris în dublă superioritate și a fost rândul lui Pero Milosevic să ia time-out. Până la pauză, a fost un spectaculos duel al ”tunarilor” Bannour și Dragas, dar și o suită de pase greșite în atacul oaspeților, ceea ce le-a permis dinamoviștilor să egaleze.

În primul sfert de oră al reprizei secunde, cele două echipe au mers cap la cap, bănățenii desprinzându-se la două goluri, în minutul 49, 24-22. Un minut mai târziu, Dinamo a egalat, prin Nicușor Negru, dar oaspeții s-au dus la trei goluri, 28-25, după contraatacul valorificat de Flavius Cîmpan și un 7 metri transformat de Marijanovic, în minutul 55. Cu două minute înainte de final, oaspeții aveau 4 goluri avans, banca dinamovistă a cerut time-out (”ne facem de râs”, a spus antrenorul Constantin Ștefan), dar campionii au reușit doar să mai reducă din diferență.

Dinamo București – SCM Politehnica Timișoara 29-31 (15-15). Marcatori: Descat 5, Kuduz 5, Gavriloaia 5, Bannour 4, Komogrorov 3, Șandru 2, Negru 2, Szasz 1, Mousavi 1, Savenco 1 / Marjanovic 11, Dragas 6, Sadoveac 6, Fenici 4, Cîmpan 2, Pribanic 1, Milosevic 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.