Eden Hairi și Sandu Iacob prefațează duelul moldovenesc de sâmbătă, din Liga Zimbrilor

 

Primul meci al zilei de sâmbătă din Liga Zimbrilor va opune două echipe din Moldova. Pe de o parte, CSM Bacău, echipa care a readus Bacăul pe prima scenă a handbalului masculin românesc, aflată la prima apariție în fața suporterilor. De cealaltă parte, CSM Focșani, surprinzătoarea lideră a Ligii Zimbrilor, condusă de pe bancă de băcăuanul Sandu Iacob, având în componență jucători ce au evoluat în orașul de pe malul Bistriței, precum Tevzadze, Moisă sau Rață. Așadar, există toate ingredientele pentru un meci foarte interesant. Noi vă prezentăm declarațiile antrenorilor principali, culese în exclusivitate pentru handbalmania.ro.

 

E un meci important pentru noi, din mai multe motive. Unul ar fi acela că este primul meci din cadrul Ligii Zimbrilor în fața propriilor suporteri și dorim să arătăm bine din toate punctele de vedere. Asta înseamnă determinare, sacrificiu dus până la extrem, un handbal de calitate și, dacă se poate în aceste condiții, o victorie împotriva liderului clasamentului la momentul acesta. Mi-aș dori o sală plină de suporteri, care să susțină echipa noastră spre prima victorie pe teren propriu. În orice caz, indiferent de rezultat, obiectivul nostru este acela ca suporterii noștri să plece mulțumiți și împăcați că am făcut tot ce ne-a stat în putere. Îi așteptăm la sală să ne susțină, pentru că merităm. Eden Hairi (CSM Bacău)

Suntem bucuroși că vom avea ocazia să evoluăm în fața unui public pasionat de handbal și vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a contribui la un spectacol sportiv de calitate. Întâlnim un adversar puternic, care a pus probleme Stelei în etapa precedentă, ce are în componență și jucători experimentați, dar și jucători tineri dornici de afirmare. Ne vom prezenta la ora jocului încrezători în puterea noastră de luptă și vom încerca să ne bucurăm la maxim de handbal. Sandu Iacob (CSM Focșani)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *