Radu Lazăr: ”Ar fi o greșeală să-i subestimăm pe cei de la U Cluj”

Primul meci din etapa a patra a Ligii Zimbrilor va avea loc vineri, după-amiază la Turda, între Potaissa și U Cluj. Un derby al județului Cluj, care, cel puțin la prima vedere, pare dezechilibrat. Pe de o parte, echipa gazdă, deținătoare a Cupei Challenge și fără înfrângere în primele trei etape, iar de cealaltă parte, ultima înscrisă în actuala ediție a Ligii Zimbrilor, aflată pe ultimul loc în clasament. Iată două declarații referitoare la acest joc, ale handbalistului turdean Radu Lazăr și antrenorului clujean Ioan Ani-Senocico.

Cel mai important lucru pentru meciul de vineri e să iasă un spectacol handbalistic de calitate. U Cluj are o echipă tânără, ambițioasă și dornică de afirmare. Ar fi o greșeală din partea noastră să-i subestimăm, vom începe concentrați și ne dorim o victorie de care să ne bucurăm alături de suporteri. O să fie un meci interesant, prin prisma faptului că suntem două echipe din același județ și ne cunoaștem bine între noi. Radu Lazăr (Potaissa Turda)

Întâlnim o echipă foarte titrată, ocupanta locului 3 din sezonul trecut, câștigătoare a Cupei Challenge. Obiectivul nostru este să creștem de la meci la meci și așteptăm ca jucătorii noștrii să dea tot ce au ei mai bun. Avem câțiva accidentați, dar am încredere în cei care sunt valizi că vor face un meci bun. Urmează o perioadă grea pentru noi, deoarece vom disputa cinci partide în trei săptămâni, cu două deplasări lungi, inclusiv meciul de Cupă. Ioan Ani-Senocico (antrenor U Cluj)

Foto: ActionFoto.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *