Eliodor Voica și Adrian Chiruț despre meciul HC Buzău – CSU Suceava

Două dintre echipele care nu au cunoscut gustul victoriei în primele trei runde ale Ligii Zimbrilor se întâlnesc sâmbătă după-amiază, la Buzău. Vă prezentăm declarații ale antrenorilor principali de la HC Buzău și CSU Suceava.

Am pierdut primele trei partide din Liga Națională, dar foamea noastră de puncte rămâne, fiindcă trebuie să câștigăm pentru a ne atinge obiectivul. Pentru noi, urmează un ”pachet” de meciuri mai accesibile, în care trebuie să acumulăm puncte. Fără doar și poate că Suceava are prima șansă, e favorită, având în vedere experiența pe care jucătorii și grupul o au în Liga Națională. Cu toate acestea, eu cred că și noi putem face o surpriză, în măsura în care ne vom prezenta foarte bine la acest meci. Sperăm să avem și aportul publicului, care să ne ajute să producem o surpriză plăcută. Eliodor Voica (foto, antrenor HC Buzău)

Buzăul a făcut tot posibilul să-și întărească lotul după promovare, aducând jucători cu multe meciuri în Liga Națională. Ca și noi, a avut un program mai greu la începutul campionatului și, chiar dacă nu a câștigat niciun punct pana acum, s-a ținut aproape de adversari. Acasă, joacă foarte dur pe faza de apărare și are avantajul publicului. Pe hârtie, suntem favoriți, dar trebuie să facem un meci perfect, mai ales că mă aștept la orice, chiar și la un arbitraj potrivnic. Cu dăruire și mai multă concentrare la finalizare, nu ar trebui, însă, să avem probleme în a ne apropia victoria la Buzău. Adrian Chiruț (antrenor CSU Suceava)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.