CSM București obține a patra victorie consecutivă și trece în fotoliul de lider

CSM București trece în fruntea clasamentului, după ce a învins-o pe nou-promovata CSM Bacău fără mari probleme. Diferența a fost făcută de valoarea și experiența bucureștenilor, dar și de numeroasele ratări ale oaspeților în situații de unu la unu cu portarul advers. Bucureștenii au condus de la început și, pe fondul greșelilor băcăuanilor pe atacul pozițional, s-au desprins la 6-3 în minutul 12, asta după ce, cu trei minute mai devreme, pivotul rus al oaspeților, Maksimov, înscrisese după o pasă de generic a coordonatorului belarus Serhel. Diferența a crescut la 10-5 în minutul 21, după ce băcăuanii n-au înscris timp de mai bine de 6 minute, gazdele intrând apoi cu 6 goluri avans la pauză. CSM București s-a desprins la 8 goluri în minutul 48 (22-14), însă băcăuanii au început să joace pe final și s-au apropiat amenințător, 20-23 în minutul 52, după golul lui Păunică. În cele din urmă, gazdele s-au impus cu 30-22, iar băcăuanii rămân cu consolarea unor goluri frumoase și se pregătesc să primească miercuri vizita Potaissei Turda.

A fost un joc în care am plecat cu șansa a doua, în fața unei echipe care ne-a arătat forța aruncătorilor de la distanță, dar și îndemânarea pivoților. Am revenit la trei goluri pe final, dar nu a fost suficient, am comis prea multe greșeli neforțate pentru a putea spera într-o surpriză. Este de apreciat, totuși, efortul depus de jucătorii noștri până la sfârșitul jocului. Eden Hairi (antrenor CSM Bacău)

CSM București – CSM Bacău 30-22 (14-8)

CSMB: Ciobanu, Maggaiz – Onyejekwe 6, S. Esteki 5, A. Rotaru 4, Bera 4, Mănescu 3, Tioumentsev 2, Georgievski 2, Pozzer 2, Ramba 1, Teixeira 1, Șomlea, Militaru, A. Esteki. Antrenor: Paulo Pereira.

Bacău: Tamaș, Crăciunescu – Serhel 4, Păunică 4, Maksimov 4, G. Cotinghiu 3, Gal 1, M. Cotinghiu 1, Tudorancea 1, Juverdianu 1, Bologa 1, V. Anton 1, Păunescu 1, Tărîță, Dascălu. Antrenor: Eden Hairi.

În ultimul meci de sâmbătă, Dinamo București a învins pe CSM Făgăraș cu 28-22 (14-13).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *