Flaviu Sâsâeac: „A citit și dl. Hairi din istoria românilor și a deprins câteva strategii ingenioase de combat”

Nou-promovata CSM Bacău își dorește prima victorie în fața propriilor suporteri în partida de miercuri seara (ora 19), cu Potaissa Turda. Deținătoarea Cupei Challenge are infirmeria plină, dar nu merge în plimbare la Bacău. Am cules pentru dumneavoastră declarații din cele două tabere.

Considerăm că la Bacău ne așteaptă un meci extrem de dificil, din mai multe motive. În primul rând, întâlnim o echipă cu un joc colectiv foarte bun, cu jucători tineri, capabili să reziste 60 de minute într-un ritm de joc rapid. Coroborat cu sprijinul publicului, care, la Bacău, mereu a oferit un spectacol frumos și motivant, ținând cont și de faptul că avem infirmeria plină cu accidentați din rândul jucătorilor de bază, credem că meciul va fi unul de angajament, echilibrat, unde ambele combatante au șansa lor în adjudecarea celor 3 puncte. Nu venim visători la Bacău, știm că întâlnim un adversar a cărui valoare trebuie respectată. Inclusiv ora aleasă de antrenorul lor pentru desfășurarea meciului demonstrează o mare meticulozitate și o concentrare totală în valorificarea avantajelor unui meci pe teren propriu. Mai în glumă, mai în serios, a citit și dl. Hairi din istoria românilor și a deprins câteva strategii ingenioase de combat. Știm că este un antrenor cu o vastă experiență în handbal și, de asemenea, știm că face o muncă excelentă la Bacău. Flaviu Sâsâeac (președinte Potaissa Turda) Foto – turdanews.net 

Chiar dacă jucăm cu deținătoarea Challenge Cup, medaliată cu bronz în campionatul trecut, noi am dori să producem o surpriză. Sperăm să avem suportul publicului băcăuan, care ar aduce un plus de încredere pentru tânăra noastră echipă. În orice caz, vom face tot ce ne stă în putință pentru a face un meci bun. Eden Hairi (antrenor CSM Bacău) 

Un comentariu la „Flaviu Sâsâeac: „A citit și dl. Hairi din istoria românilor și a deprins câteva strategii ingenioase de combat”

  • 02/10/2018 la 21:32
    Permalink

    strategie la doua capete marca Flaviu Sâsâeac………

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *