CSM București debutează cu o victorie clară în Champions League

CSM București a debutat cu dreptul în noua ediție a Champions League, învingând fără mari probleme vicecampioana Ungariei. Cu o eficiență a aruncărilor de 73% și a atacurilor de 69%, campioana României și-a confirmat statutul de favorită, chiar dacă a încasat un număr destul de mare de goluri.

CSM București a început în forță, a înscris de 7 ori în primele 9 minute și conducea cu 7-3. În minutul 15, un 7 metri transformat de Cristina Neagu a dus scorul la 10-6, iar antrenorul maghiar Gabor Elek a solicitat pentru prima dată time-out. După o ratare de pe semicerc a Draganei Zvijic și o bară a Cristinei Neagu, oaspetele s-au apropiat la 11-13 în minutul 25 și a fost rândul lui Magnus Johansson să întrerupă jocul pentru a pune ordine în jocul echipei sale. După time-out, cele care au înscris au fost tocmai Zvijic și Neagu, apoi Kurtovic și Lekic au dus scorul la 17-11 în minutul 29.

După 18-13 la pauză, campioana României a mărit diferența la 7 goluri (27-20) în minutul 42, după un contraatac fructificat de Mehmedovic, iar Gabor Elek a cerut din nou time-out. Maghiarele au revenit de la 22-29 la 25-29 în minutul 49, iar Magnus Johansson a pus și el pe masă al doilea carton de time-out. Ca și în prima repriză, a fost cu folos, pentru că bucureștencele au marcat de două ori la rând, prin Kurtovic și Lekic. Mai mult, Radicevic a înscris pe contraatac pentru 33-26 în minutul 53, aceasta fiind și diferența maximă, cea finală fiind de ”doar” 5 goluri.

CSM București – Ferencvaros 36-31 (18-13)

CSM: Grubisic, Ungureanu – Neagu 9, Mehmedovic 8, Kurtovic 6, Lekic 5, Cvijic 3, Radicevic 3, Omoregie 2, Manea. Antrenor: Magnus Johansson.

Ferencvaros: Biro, Szikora – Hafra 6, Kovacsics 5, Schatzl 4, Pena 3, Lukacs 3, Snelder 3, Klivinyi 3, Faluvegi 2, Hornyak 1, Marton 1. Antrenor: Gabor Elek.

Foto: facebook Fan Handbal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *