Pero Milosevic: ”Am obținut o victorie meritată, mergem să câștigăm și la Constanța”

E foarte important că nu ne-a fost frică în momentele dificile, am continuat să jucăm în ritmul nostru și am schimbat din mers sistemul. Pe apărare am stat bine, când ei au riscat și au scos portarul, sau în momentele când am fost în inferioritate și ne-am apărat patru oameni plus unul avansat. Pe atac, am controlat în dese rânduri, prin jocul cu pivotul, dar și pe celelalte părți, chiar dacă am ratat în câteva rânduri de pe extreme, două aruncări de la 7 metri și acțiuni unu la unu. Ne-am distanțat la 4-5 goluri, dar când trebuia să ajungem și la șase goluri avans, am mai făcut unele greșeli. La final, sunt mulțumit pentru că am luptat mereu, Baia Mare a făcut un meci bun, s-a văzut că nu a fost o întâmplare victoria la multe goluri diferență contra celor de la Constanța. Au traversat un bun moment al sezonului și tocmai de aceea sunt mulțumit, pentru că am câștigat în fața unei adversare importante.
Continuăm liniștiți, campionatul, știm că nu-l putem folosi pe Dragas, un bun aruncător de afară. Pe apărare, mă așteptam să vină ca pivot Cristescu, un pivot mai înalt, iar pentru asta îl pregătisem pe Șania pentru atac și pentru apărare. Când am văzut că ei nu-l folosesc, l-am trimis pe Păiuș, pentru că el poate controla mai rapid pivoți care nu sunt atât de înalți, precum Leonard Ștefan.
E, într-adevăr, o victorie meritată, dar deja pregătim deplasarea următoare la Constanța. Și acolo mergem să jucăm și să câștigăm. Fiecare meci din acest campionat, indiferent că se joacă la București, Călărași sau Constanța, îl pregătim pentru a-l câștiga. Am întâmplinat multe probleme legate de accidentări și de altă natură, am pierdut jucători, dar trebuie să continuăm. Muncim și luptăm de fiecare dată pentru a câștiga. Pero Milosevic

Sursa: Facebook SCM Politehnica Tinișoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *