Vasluiul câștigă la scor la Suceava

CSM Vaslui și-a confirmat statutul de favorită în deplasarea de la Suceava, unde a evoluat împotriva ”satelitului” prim-divizionarei CSU. Jocul a fost echilibrat în primul sfert de oră, gazdele au condus cu 3-1 și 4-3, după care vasluienii au preluat conducerea din minutul 11, au condus cu 6 goluri la pauză, diferență ce a crescut treptat până la final. CSM Vaslui are 3 victorii din tot atâtea partide, iar în etapa a patra va juca acasă, cu CSU Galați.

CSU II Suceava – CSM Vaslui 19-33 (12-18)

Suceava: Duman, Mihăescu – Alupoaie 6, Lăzurcă 3, Cozorici 3, Oancea 2, Lupu 2, Pintilei 1, Bejenariu 1, Roșu 1, Tofănel, Jităreanu, Ionescu, Fedic, Burac. Antrenor: Ioan Tcaciuc.

Vaslui: Petrila, Pralea – Cumpănici 6, Polocoșer 5, Dragon 4, Voinea 3, Poteră 3, Carali 3, Popa 3, Amihăesi 2, R. Farcaș 1, Al. Farcaș 1, Hodorogea 1, Iozu 1, Dediu. Antrenor: Leonard Bibirig.

De ce ne-a fost frică, n-am scăpat, ne-am relaxat dupa primele două meciuri în care am evoluat foarte bine. A fost un meci spectaculos, cu o echipă a Brașovului foarte mobilă și combinativă, care s-a desprins decisiv deja din prima repriză, iar meciul s-a transformat într-o cursă pentru egalare. Din păcate, am suferit la capitolul omogenitate și faptul că Ștefan Dumitrache, care înscrisese până la acest meci mai mult de o treime din golurile echipei, a lipsit, a fost decisiv. Totuși, să nu uităm că anul trecut Brașovul ne-a învins cu 49-22, deci trebuie remarcată creșterea evidentă a calității echipei noastre.În continuare, ne propunem să evoluăm cu încredere și să aducem cât mai mult public la Sala Polivalentă. Cătălin Stoleru (președinte CSM Botoșani)

Foto: facebook CSM Vaslui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *