CSM Tîrgu Mureș câștigă derby-ul seriei D, după ce a fost condusă la pauză

CSM Tîrgu Mureș a câștigat derby-ul seriei D, disputat pe teren propriu, în compania Crișului Chișineu-Criș, dar a avut ceva de furcă, chiar dacă scorul final ar putea lăsa să se înțeleagă altceva. Oaspetele au condus în majoritatea timpului în prima repriză și au intrat la cabine cu un avans de două goluri. Mureșencele au egalat la 19 în minutul 37, apoi au luat conducerea cu 22-21 în minutul 41 și s-au desprins la 28-25 în minutul 48. Crișul a revenit la 27-28 în minutul 50, dar echipa gazdă a avut un final mai bun și și-a păstrat invincibilitatea după patru runde. Și un ultim detaliu: partida a fost arbitrată de alt cuplu decât cel anunțat inițial de federație.

CSM Tg. Mureș – Crișul Chișineu-Criș 36-30 (15-17)

Tg. Mureș: Ugran, Stan – Barabaș 10, Târșoagă 8, Bucin 7, Stîngu 6, Ghemes 3, Munteanu 2, Bardosi, Sîngiorzan, Darie. Antrenor: Mihaela Evi.

Crișul: Corha, Salata – Boldor 8, Klimek 7, Lucușa 6, Damian 4, Iuga 2, Petrușe 2, Tudose 1, Morariu, Put. Antrenor: Sebastian Tudor.

A fost un meci care a arătat calitatea handbalului și în Divizia A. Dacă după prima repriză am condus cu 2 goluri, în a doua repriză jocul nostru a avut de suferit în faza defensivă și le-am dat voie celor de la Tg. Mureș să finalizeze foarte ușor de pe semicerc. În minutul 50, ne apropiaserăm la un gol însă pe final, pe fondul presiunii sălii și a oboselii noastre, gazdele au învins. Vreau să-mi felicit fetele pentru acest joc și sunt mândru de ele că au luptat până la final. Așa cum am mai spus, noi suntem la început de drum, vrem să creștem de la meci la meci și îmi pare bine că astăzi ne-am arătat potențialul, iar jocul a fost un adevărat derby. Mă bucură faptul că nu avem accidentate și putem să ne pregatim pentru următoarele meciuri într-o formulă cât de cât completă. Felicit echipa din Tîrgu Mureș pentru victoria de astăzi! Sebastian Tudor (antrenor Crișul Chișineu-Criș)

Foto: Pixel ProSport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *