Egal de luptă între HCF Piatra Neamț și CSU Neptun Constanța

Conform previziunilor, HCF Piatra Neamț și CSU Neptun Constanța au oferit o dispută pe muchie de cuțit, la mijloc fiind al doilea loc din seria A care duce la turneul semifinal. Cele nu mai puțin de 15 eliminări dictate de arbitrii Babău și Roibu spun totul despre intensitatea cu care s-a jucat. Oaspetele au fost mai bune în prima repriză, în care au condus în majoritatea timpului, apoi pietrencele au revenit în mitanul secund, dar golul Mihaelei Stănciulescu, înscris cu 5 secunde înainte de final, a făcut ca rezultatul final să fie egal. HCF Piatra Neamț acumulează 7 puncte, în timp ce Constanța are doar 4, dar campionatul e lung, iar lupta rămâne deschisă.

HCF Piatra Neamț – CSU Neptun Constanța 27-27 (11-12)

Piatra Neamț: Munteanu, Fârtescu – Oancea 8, Dorneanu 8, Roșca 6, Boloca 3, Miron 2, Creangă, Rusu, Dădă. Antrenor: Dan Valentin.

Constanța: Marchidan, Nedelcu – Oprică 14, Rebeca 3, Pintilie 3, Căldare 2, Mada 2, Stănciulescu 1, Ciucanu 1, Bari 1. Antrenori: Ionuț Pușcașu, Lăcrămioara Ilie.

A fost un meci disputat, în care consider că noi am fost puțin lipsiți de șansă pe final, când am tot condus, dar am fost egalați în situație de inferioritate numerică. De altfel, aproape jumătate din repriza a doua am jucat-o în inferioritate, cred că aici s-a făcut diferența, aveam avantaj de un gol când mai erau 5 secunde și am fost egalați. De multe ori, fetele noastre au căzut în capcana adversarelor, care lăsau intenționat brațul în spate, dar asta e, face parte din joc. Constanța a fost mai bună în a doua parte a primei reprize, dar repriza a doua a fost a noastră, am condus mereu. Nu consider rezultatul ca fiind un eșec, cele două echipe luptându-se de la egal la egal pentru un loc la turneul semifinal. Dan Valentin (antrenor HCF Piatra Neamț)

 

A fost un meci disputat, între două echipe care se bat pentru obținerea locului 2 în clasament, un joc dificil din toate punctele de vedere. Eu consider că am fost echipa mai bună și în atac și în apărare și meritam să câștigăm, dar un egal este mai bun decât o înfrângere, așa că suntem mulțumiți de rezultat. Am avut un început de campionat mai ezitant, dar echipa începe să se așeze și să-și recapete forța și jocul de anul trecut. Lăcrămioara Ilie (antrenor CSU Neptun Constanța)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *