CSM București câștigă derby-ul cu Steaua și rămâne neînvinsă

Steaua și CSM București au disputat miercuri după-amiază derby-ul etapei a VI-a din Liga Zimbrilor într-o atmosferă de anonimat în Sala Sporturilor din comuna Chiajna. CSM București a câștigat meritat, grație unui finiș mai bun, în condițiile în care a avut o bancă mai lungă față de adversari, cărora le-au lipsit două din gurile de tun, Vujic și Vegar.

CSM București a început mai bine, iar extrema macedoneană Georgievski a dus scorul la 5-2 în minutul 11. Steaua a revenit și a egalat la 9 în superioritate, prin golul lui Milosevic, din minutul 22, preluând conducerea cu 12-11 în minutul 27, după golul înscris de la distanță de stângaciul Humet, după mai multe intervenții de efect ale portarului Tudor Stănescu. Totuși, CSM-ul a intrat cu avans minim la pauză, dar Humet i-a adus din nou pe steliști în avantaj în minutul 36, 15-14. Au urmat trei goluri consecutive ale oaspeților, CSM-ul desprinzându-se mai apoi la 20-17 în minutul 44, după golul lui Tioumentsev. Chike Onyjekwe a mărit diferența la 5 goluri în minutul 52 (24-19), formația lui Paulo Pereira reușind să obțină, în cele din urmă, cea de-a cincea victorie a sezonului.

Steaua București – CSM București 24-27 (12-13). Marcatori: Humet 7, Milosevic 7, Florea 4, Milosevic 2,  Roșu 2, Stavrositu 1, Becheru 1 / Tioumentsev 7, Onyejekwe 5, Pozzer 4, Vrazalic 3, Teixeira 2, Georgievski 2, Ramba 2, A. Esteki 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.