CSM București câștigă derby-ul cu Steaua și rămâne neînvinsă

Steaua și CSM București au disputat miercuri după-amiază derby-ul etapei a VI-a din Liga Zimbrilor într-o atmosferă de anonimat în Sala Sporturilor din comuna Chiajna. CSM București a câștigat meritat, grație unui finiș mai bun, în condițiile în care a avut o bancă mai lungă față de adversari, cărora le-au lipsit două din gurile de tun, Vujic și Vegar.

CSM București a început mai bine, iar extrema macedoneană Georgievski a dus scorul la 5-2 în minutul 11. Steaua a revenit și a egalat la 9 în superioritate, prin golul lui Milosevic, din minutul 22, preluând conducerea cu 12-11 în minutul 27, după golul înscris de la distanță de stângaciul Humet, după mai multe intervenții de efect ale portarului Tudor Stănescu. Totuși, CSM-ul a intrat cu avans minim la pauză, dar Humet i-a adus din nou pe steliști în avantaj în minutul 36, 15-14. Au urmat trei goluri consecutive ale oaspeților, CSM-ul desprinzându-se mai apoi la 20-17 în minutul 44, după golul lui Tioumentsev. Chike Onyjekwe a mărit diferența la 5 goluri în minutul 52 (24-19), formația lui Paulo Pereira reușind să obțină, în cele din urmă, cea de-a cincea victorie a sezonului.

Steaua București – CSM București 24-27 (12-13). Marcatori: Humet 7, Milosevic 7, Florea 4, Milosevic 2,  Roșu 2, Stavrositu 1, Becheru 1 / Tioumentsev 7, Onyejekwe 5, Pozzer 4, Vrazalic 3, Teixeira 2, Georgievski 2, Ramba 2, A. Esteki 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *