A patra victorie consecutivă pentru CSM Oradea

În deschiderea etapei a patra din seria D a eșalonului secund masculin, lidera CSM Oradea a primit vizita ”satelitului” Potaissei Turda. Neînvinși în primele trei runde, orădenii au avut mult de furcă în fața tinerei echipe turdene, gazdele izbutind să ia conducerea pentru prima dată în minutul 38, cu 18-17. CSM Oradea s-a desprins decisiv în ultimul sfert de oră al jocului, când a condus și la 6 goluri, reușind cea de-a patra victorie consecutivă în campionat și menținându-se în fotoliul de lideră. Pentru orădeni, urmează meciul din Cupa României de luni, ora 17.30, când vor primi vizita nou-promovatei în Liga Zimbrilor, CSM Bacău.

CSM Oradea – Potaissa II Turda 30-27 (14-16)

Oradea: Duma, Ene, Marchiș – Munea 8, Munteanu 7, Liberț 5, Bondor 4, Cîrchea 4, Mihăilescu 2, Pomian, Radu, Szilagyi. Antrenor: George Tăutu.

Turda: Fleșer, Aldea – Pințoiu 9, Laslo 7, Pop 6, Roman 3, Ghivil 1, S. Iaroi 1, Man, R. Iaroi, Barta. Antrenor: Iulian Alexandru.

Am întâlnit o echipă tânără, dezinvoltă, care nu avea nimic de pierdut. Noi am intrat un pic relaxați, cu multe greșeli în partea defensivă, de aceea și scorul în favoarea oaspeților, după care ne-am revenit pe finalul primei reprize, apropiindu-ne la 2 goluri. În a doua repriză, am intrat determinați să câștigăm și am reușit să ne facem temele în apărare, ceea ce ne-a dat un plus mare pe partea ofensivă și, cel mai important lucru, am putut gestiona finalul de joc. Sunt bucuros că am câștigat, am încercat să ne menajăm un pic pentru meciul de cupă, care este foarte important pentru noi. George Tăutu (antrenor CSM Oradea)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *