Șase echipe românești joacă în weekend în cupele europene

De vineri până duminică, șase echipe din România vor evolua în Cupa EHF și în Champions League.

Vineri, de la ora 16, Steaua București va disputa manșa a doua din turul al doilea preliminar al Cupei EHF, în Israel, la Rishon Lezion, cu Maccabi. În tur, Steaua a câștigat cu 25-23, partida din retur urmând să fie arbitrată de cehii Milan Hajek și Karel Macho.

Măgura Cisnădie debutează în turul al doilea preliminar al Cupei EHF feminine, cu dublă manșă pe care o va disputa pe teren propriu, în compania Slaviei Praga. Turul va avea loc vineri, de la ora 18, iar returul duminică, de la ora 11. Partidele vor fi arbitrate de cuplul turc Pinar Ünlü Hatipoglu –  Mehtap Simsek.

Tot în Cupa EHF feminină, HC Zalău va disputa prima manșă din turul 2, sâmbătă, de la ora 17, pe teren propriu, cu Borussia Dortmund. Meciul va fi arbitrat de un cuplu din Grecia, format din Ioanna Christidi și Ioana  Papamattheou.

Duminică, de la ora 17.30 (în direct pe Digisport și Telekom Sport), SCM Râmnicu Vâlcea joacă acasă cu turcoaicele de la Kastamonu. Partida va conta pentru prima manșă din turul al doilea preliminar al Cupei EHF și va fi arbitrată de bulgarii Georgi Doychinov și Yulian  Goretsov.

Handbalistele de la CSM București vor juca duminică, de la ora 19 (în direct pe Digisport și Telekom Sport), în etapa a doua a grupelor Champions League, pe terenul echipei germane Bietigheim. Meciul va fi arbitrat de rusoaicele Viktoriia Alpaidze și  Tatyana Berezkina.

În fine, duminică, de la ora 21 (în direct pe Digisport și Telekom Sport), Dinamo București întâlnește, pe teren propriu, în Champions League, cea mai puternică echipă a grupei, Wisla Plock. Partida va fi arbitrată de francezii Stevann Pichon și Laurent Reveret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *