CSU Suceava eliminată din cupă, după ce s-a prezentat la Sânnicolau Mare cu echipa a doua

Performanță mare pentru echipa din micuțul oraș bănățean de numai 10.000 de locuitori. Unirea Sânnicolau Mare s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, învingând pe CSU Suceava, formația moldoveană deplasând, însă, echipa secundă, cu trei excepții, pentru a-și menaja titularii în vederea partidei de campionat de sâmbătă, cu HC Dobrogea Sud. Bănățenii au controlat partida de la un capăt la altul, asigurându-și un avans de 7 goluri încă de la finele primei reprize, suficient pentru un succes mare al gazdelor.

Unirea Sânnicolau Mare – CSU Suceava 37-34 (18-11)

Unirea: Darabuț, Hegeduș – Roosz Suba 10, Ursu 7, Morar 7, Parasca 5, Vișan 3, Pascari 3, Cristea 1, Perdei 1, Coșoi, Borbely. Antrenor: Jozsef Suba.

Suceava: Duman – Lăzurcă 10, Ionescu 7, Oancea 5, Lupu 4, Cozorici 4, Roșu 2, Pintilei 1, Alupoaiei 1, Tofănel, Burac. Antrenor: Vasile Boca.

Arbitri: Alin Gherman și Adrian Moldovan.

A fost un meci bun făcut de băieții noștri, care au fost concentrați 100% în prima repriză, n-au avut nicio problemă nici în atac, nici apărare. Suceava a venit cu echipa a doua, cu jucători tineri, fără mare experiență, dar au fost foarte bătăioși în repriza a doua, au arătat o condiție fizică foarte bună. Sunt mulțumit de jocul de azi, unul foarte bun, mai puțin ultimul minut, când s-au primit cartonașe roșii și chiar cartonașul albastru, iar asta a stricat un pic aspectul jocului, unul frumos, în viteză. Pentru noi, această calificare e un pas foarte important și o bucurie mare. Jozsef Suba (antrenor Unirea Sânnicolau Mare)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *