Sancțiuni financiare la HC Dunărea Brăila

Conducerea clubului HC Dunărea Brăila a decis să ia măsuri după rezultatele înregistrate de echipa pregătită de Dumitru Berbece în debutul sezonului. Astfel, în primele cinci etape din Liga Florilor, handbalistele brăilence nu au obținut nicio victorie, având un singur cu punct, ca urmare a egalului de pe teren propriu cu Minaur Baia Mare. Iată comunicatul clubului din Brăila:

„În urma rezultatelor negative înregistrate de echipa noastră, conducerea clubului HC Dunărea Brăila anunţă faptul că s-au luat măsuri în ceea ce priveşte echipa de senioare a clubului nostru.

Ţinând cont de situaţia în care se află echipa din Liga Florilor, dorim să comunicăm faptul că au fost purtate o serie de discuţii individuale cu handbalistele, antrenorul şi staff-ul tehnic. S-au centralizat problemele menţionate din fiecare parte, s-a întocmit un raport cu privire la evoluţia echipei începand cu prima etapă şi până în etapa a 5-a, raport care a fost adus la cunoştinţa Consiliului Director al HC Dunărea Brăila. În urma analizei făcute, Consiliul Director a decis aplicarea unor sancţiuni de ordin financiar întregii echipe cât şi antrenorului, până la revenirea în obiectivul asumat prin contract.

Consiliul Director va monitoriza atent evoluţia echipei în următoarele meciuri urmând ca în funcţie de rezultate să aprobe şi alte măsuri menite să aducă echipa acolo unde ne dorim cu toţii.

Ţinem să amintim totodată că HC Dunărea Brăila nu reprezintă numai echipa de prima Liga, clubul nostru având, începând din acest an, echipe la Divizia A, junioare III, junioare IV şi minihandbal, înscrise în competiţii oficiale ale Federaţiei Române de Handbal. Apreciem munca celorlalte jucătoare care aduc onoare clubului nostru prin rezultatele bune pe care le obţin, echipa de Divizie ocupând în momentul de faţă un loc fruntaş. De asemenea, junioarele III, care sunt cu 2 ani mai tinere decât adversarele lor, au în acest sezon un an de pregătire, iar în momentul de faţă se pot observa progresele, anul acestea urmând să demonstreze că se pot lupta pentru a obţine performanţe. În continuare avem înregistraţi la club sute de copii, pe diferite categorii de vârstă, iar în urma selecţiei din şcoli din ultimele două săptămâni, la HC Dunărea au fost înregistraţi zeci de copii noi. Ne bucurăm că putem creşte aceşti copii, iar ei sunt încantaţi de jocul de handbal. Să nu uităm că suntem singurul club de handbal din Brăila care nu percepe taxa pentru înscriere, antrenamentele la copii fiind gratuite.

Toate aceste echipe au în momentul de faţă cele mai bune condiţii pentru a practica handbalului şi pentru a face performanţă, condiţii bune de pregătire, sala de antrament, sală de forţă, zonă de refacere, echipamente de pregătire, medicaţia necesară, transportul şi cazarea pentru deplasări dar şi salariile pentru munca lor”.

Foto: Facebook HC Dunărea Brăila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *