Focșaniul pierde pe teren propriu în fața campioanei / Sandu Iacob: ”Le mulțumesc tuturor suporterilor pentru atmosfera extraordinară creată”

CSM Focșani a înregistrat sâmbătă prima înfrângere pe teren propriu, în partida disputată în compania campioanei Dinamo București. Dinamoviștii s-au aflat în avantaj din primul până în ultimul minut și au obținut o victorie prețioasă pe un teren unde o contracandidată la titlu, CSM București, s-a încurcat în urmă cu două săptămâni.

Din capul locului, vreau să le mulțumesc celor prezenți la meci, pentru că, atât suporterii noștri, cât și cei ai lui Dinamo, au creat o atmosferă care ne-a făcut să ne simțim cu adevărat sportivi și antrenori. A fost o atmosferă de neimaginat înaintea acestui joc și suntem foarte bucuroși că am avut ocazia să trăim astfel de momente. Legat de joc, pot spune că s-a întâlnit o echipă cu o dorință foarte mare, Focșaniul, și una cu o putință foarte mare, Dinamo. Diferența foarte mare de valoare dintre cele două echipe s-a simțit de la început până la sfârșit, Dinamo a condus meciul din punct de vedere mental înainte de toate, ne-au dominat și începutul de joc le-a făcut viața mai ușoară. Sunt părți bune pe care le putem găsi la echipa noastră, dar înfrângerea la 9 goluri ne face ca, de această dată, să le păstrăm pentru noi. Sandu Iacob (antrenor CSM Focșani)

CSM Focșani – Dinamo București 25-34 (10-19)

Focșani: Tevzadze, Cloșcă – Miroiu 8, Hrimiuc 6, Mocanu 3, Rață 2, Țuțu 2, Sladic 2, Hagiu 1, Pătru 1, Ragea, S. Rotaru, Popovici, Eros. Antrenor: Sandu Iacob.

Dinamo: Missaoui, Grigoraș – Negru 12, Bannour 9, Komogorov 5, Gavriloaia 3, Alouini 2, Șandru 1, Zulfic 1, Acatrinei 1, Szasz, Savenco, Mousavi. Antrenor: Constantin Ștefan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *