CSM Vaslui câștigă la Brașov, CSU Galați surclasează Suceava și trece pe locul 2

Etapa a șasea din seria A a eșalonului secund a adus câteva modificări în partea superioară a clasamentului, în urma victoriilor previzibile obținute de CSM Vaslui (în deplasare, la Brașov) și de CSU Galați (acasă, cu CSU II Suceava).

Meci cu multe goluri  la Brașov, acolo unde tânăra echipă pregătită de Florin Paraschiv a dat o replică viguroasă liderei incontestabile a seriei A. Tinerii jucători brașoveni au avut un început foarte bun, au condus cu 7-4 în minutul 10, apoi, în minutul 15, au egalat la 10, după care elevii lui Leonard Bibirig au înscris de 4 ori la rând și s-au instalat definitiv la conducerea partidei.

A fost un joc excelent, din punctul nostru de vedere. Este foarte important faptul că am reușit, în multe momente, să jucăm de la egal la egal cu o echipă foarte valoroasă. Avem nevoie de astfel de jocuri pentru a ști cu exactitate unde ne aflăm. Echipa crește în omogenitate, avem încredere din ce în ce mai mare, jucătorii capătă experiență și cresc în valoare. Mai avem mult de lucru, dar pentru acest stadiu al pregătirii suntem foarte multumiți. A fost un meci foarte plăcut, la care au contribuit din plin și cei doi arbitri nemțeni, Ionuț Ifrim și Alexandru Ilisei. Florin Paraschiv (antrenor CSU CNOT Brașov)

CSU CNOT Brașov – CSM Vaslui 33-40 (18-23)

Brașov: Fîntînă, Staicu – Diaconu 9, Tălmaciu 7, Moșneagu 5, Wokan 5, Dragomir 3, Csibi 2, Ciutacu 1, Troancă 1, Manciu, Sora. Antrenor: Florin Paraschiv.

Vaslui: Pralea, Petrila – Amihăesi 7, Al. Farcaș 5, R. Farcaș 5, Voinea 5, Carali 4, Cumpănici 3, Popa 3, Poteră 3, Hodorogea 3, Dediu 1, Polocoșer 1. Antrenor: Leonard Bibirig.

CSU Galați a profitat de înfrângerea brașovenilor și a trecut pe locul al doilea în clasamentul seriei A, după o victorie categorică, pe teren propriu, cu CSU II Suceava. De altfel, gălățenii s-au desprins de la bun început, au avut 6-0 în minutul 8, iar în ultimele 2 minute ale jocului au înscris 5 goluri consecutive !

CSU Galați – CSU II Suceava 44-25 (19-13)

Galați: Ungureanu, Dinu – Ionel 9, Chiriac 8, Ionescu 7, Șahîn 5, Bădărău 4, Mîrșiu 3, Aurică 3, Frangulea 2, Gheorghe 1, Lefter 1, Olaru 1, Mureșan, Simo. Antrenor: Florin Andronic.

Suceava: Mihăescu, Șoldan – Cozorici 7, Alupoaiei 7, Lupu 5, Ivan 3, Tofănel 2, Fedic 1, Oargă, Burac, Roșu. Antrenor: Ioan Tcaciuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *