CSM Tîrgu Mureș rămâne singura echipă din Divizia A feminină cu maximum de puncte

CSM Tîrgu Mureș a obținut duminică, pe teren propriu, a opta victorie consecutivă în campionat și rămâne singura echipă din eșalonul secund feminin care a acumulat maximum de puncte. Mureșencele au obținut un succes categoric în fața celor de la CSU Oradea și se pregătesc de derby-ul din etapa viitoare, cu cea de-a doua clasată, Crișul Chișineu-Criș.

La începutul pregătirii în formula asta, am hotărât că tratăm absolut toate jocurile cu seriozitate și determinare. Așa am reușit în tur să ne facem jocul ușor la Oradea, iar astăzi (duminică, n.r.) să obținem victoria, chiar dacă poate că ne-am exasperat și spectatorii cu mult prea multele aruncări în bară. La începutul reprizei secunde, ne-am pierdut și motorul echipei, pe Monica Bărăbaș, care a suferit o contuzie la cap și a trebuit să fie transportată la spital pentru a primi ingrijiri medicale. Dar am avut un public minunat, ca de fiecare dată, care ne-a ajutat să trecem peste emoțiile copleșitoare cauzate, cred eu, de numărul tot mai mare de oameni care vin să ne vadă. Ne bucurăm de victorie și așteptăm cu nerăbdare deplasarea de etapa viitoare, la Arad. Mihaela Evi (antrenor CSM Tîrgu Mureș)

CSM Tîrgu Mureș – CSU Oradea 38-25 (17-10)

Tg. Mureș: Ugran, Stan – Bărăbaș 9, Munteanu 7, Târșoagă 5, Darie 5, Stângu 4, Moldovan 3, Popeanu 2, Ghemeș 2, Bucin 1, Radu. Antrenor: Mihaela Evi.

Oradea: Ardelean – Lazea 9, Vrabie 6, Țanc 4, Hercuț 4, Abodi 1, Zegrean 1, Gaga, Verzea, Bande. Antrenor: Doina Ardelean.

Foto: Pixel ProSport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.