Vâlcea se impune categoric la Cisnădie și are 9 victorii din 9 meciuri în campionat

SCM Râmnicu Vâlcea și-a continuat parcursul perfect în Liga Florilor, câștigând de o manieră categorică derby-ul etapei a zecea, în deplasarea de la Măgura Cisnădie. Echipa pregătită de Florentin Pera a dominat partida de la un capăt la altul, a avut 8 goluri avans la pauză, iar în repriza secundă s-a distanțat și la 12 goluri și numai relaxarea oaspetelor din final a făcut ca diferența de scor să fie una rezonabilă pentru gazde. De notat că Vâlcea a dominat nu numai pe teren, ci și în tribune, chiar dacă, din ce s-a văzut pe o transmisiune a Curierului de Vâlcea, oamenii de ordine ai gazdelor au încercat să-i intimideze pe suporterii vâlceni. SCM Râmnicu Vâlcea are 9 victorii din 9 partide în Liga Florilor și se pregătește de un meci foarte important, în Cupa EHF, cu danezele de la Ikast, duminică, de la ora 15.30, echipa lui Florentin Pera având de recuperat un handicap de 6 goluri.

Măgura Cisnădie – SCM Râmnicu Vâlcea 20-27 (7-15)

Cisnădie: Moreschi, Voicu – Apetrei 5, Fachinello 4, Costa 4, Moldovan 2, Araujo 2, Chirilă 1, Boljevic 1, Goran 1, Tomescu, Matei, Popovici, Da Silva. Antrenor: Alexandru Weber.

Vâlcea: Dumanska, Blazek, Ciucă – Vasileuskaya 7, Glibko 6, Da Silva 4, Popa 3, Fernandez 3, Petrovic 2, Băcăoanu 1, Florica 1, Gavrilă, Craiu, Lopez, Khouildi, Badea. Antrenor: Florentin Pera.

Foto: Facebook SCM Râmnicu Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *