Reșița câștigă derby-ul cu Craiova / Declarațiile antrenorilor celor două echipe

CSM Reșița a trecut cu bine și peste cel de-al șaptelea meci din seria C a Diviziei A, acumulând maximum de puncte. Sâmbătă după-amiază, reșițenii au evoluat pe terenul celei de-a doua clasate, CSU Craiova, în fața căreia au avut probleme circa 25 de minute. Astfel, în minutul 9, oaspeții conduceau cu 6-5, în minutul 16 cu 9-8, iar în minutul 24 cu 15-14. CSM Reșița s-a desprins în finalul primei reprize, când, de la 19-16 în minutul 27, au reușit trei goluri consecutive până la pauză. În repriza secundă, oaspeții au avut și 10 goluri avans, reușind, în final, o victorie care le consolidează pozția de lideri.

A fost un meci greu, așa cum mă așteptam. Din păcate, am avut un început de meci destul de prost, după care ne-am mai revenit, dar, din nefericire, apărarea noastră a fost slabă astăzi, acolo am pierdut. În repriza secundă, adversarii s-au distanțat, pe fondului greșelilor noastre, dar și al evoluției foarte bune a portarului lor. A fost o victorie meritată a celor de la Reșița, le urez succes în continuare, iar noi ne vom bate în continuare pentru locul 2. Cătălin Popescu (antrenor CSU Craiova)

 

Băieții au fost foarte concentrați și conectați la importanța meciului. Mă bucură foarte mult reintrarea lui Mihai Rohozneanu, care a așezat foarte bine atacurile, și, mai ales, faptul că, pas cu pas, victorie cu victorie, ne apropiem de obiectivul propus, promovarea. Ilie Vaidasigan (antrenor CSM Reșița)

CSU Craiova – CSM Reșița 35-40 (16-22)

Craiova: Gheorghiță, Gheorghe, Lupitu – Ianăși 9, Iovănescu 8, Mănescu 5, Gușatu 5, Luntraru 3, A. Păun 3, Zarițchi 1, M. Păun 1, Budoiu, Ruseanu. Antrenor: Cătălin Popescu.

Reșița: Simulescu, Vuita, Dumuta – Belchite 10, Starchenko 7, Heimbach 5, Vulpe 4, Rohozneanu 4, Boriceanu 4, Daia 2, Bărbuș 2, Radosavlevici 1, Barbu 1, Kirsch, Racoceanu. Antrenor: Ilie Vaidasigan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *