Biletul zilei la pariuri sportive – Poți face ceva să-ți mărești șansele de reușită?

Știm bine că orice am face, casa întotdeauna va avea un avantaj în fața pariorului, însă există câteva lucruri pe care un pasionat de pariuri sportive le poate face pentru a-și mări șansele de reușită în comparație cu ceilalți pariori. Aceste lucruri nu le știe însă oricine, așa că pentru a le afla ne-am sfătuit cu câțiva pariori cu ștate vechi, care au fost suficient de amabili pentru a ne dezvălui câteva detalii extrem de interesante și utile, care pot fi aplicate de către orice consumator de adrenalină!

Joacă miză fixă

Dacă pariezi o mixă fixă pe fiecare bilet jucat într-o lună, nu vei avea șanse mai mari de a câștiga vreun bilet, ci de a încheia luna cu un bilanț mai bun. Acest lucru se datorează în special faptului că nu mai depinzi atât de mult de noroc, de miza zilei și de momentul în care câștigi. Practic, jucând, să zicem, 2% din banca inițială pe fiecare bilet, nu mai contează că vei câștiga, azi, mâine sau răspoimâine, în comparație cu situațiile în care mizele diferă mult, iar câștigurile pe măsură. Totodată, dacă alegi o astfel de abordare prudentă vei avea șanse mai mic să falimentezi banca. Așa pariază până și profesioniștii, tu de ce nu le urmezi exemplul?

Concepe bilete realiste

Dacă vrei să dai lovitura peste noapte, nu pariurile sportive sunt pentru tine, ci jocul de loto. Dacă vrei să joci la pariuri și ai și ceva așteptări de la acest hobby, încearcă să-ți faci bilete realiste, cu maxim 4-5 selecții pe bilet, pentru că altfel intri într-o zonă în care matematic, nu ai cum să câștigi. Așadar, joacă cote potrivite, alege pronosticuri realiste și încearcă să te încadrezi într-o cotă totală de cel mult 5.50. Astfel, ai un punct de plecare bun și de acolo poți tu, cu timpul, căpătând experiență, să-ți îmbunătățești metoda pas cu pas.

Pariază online

Dacă pariezi online nu mai ești limitat la o serie de cote și de pronosticuri, ci poți avea conturi deschise la zeci de agenții și implicit, poți paria de fiecare dată la operatorul care-ți oferă cea mai mare cotă din piață pentru pronosticul vizat. Pe lângă asta, poți revendica numeroase bonusuri de bun venit, pariuri gratuite, bonusuri la realimentare, bonusuri la pariuri multiple, cote mărite, dar chiar și bonusuri fără depunere, printre altele. Găsești cele mai bune promoții la pariuri sportive online pe TopBonusPariuri.ro, portalul dedicate celor mai bune oferte propuse de casele de pariuri sportive online care sunt licențiate în România de ONJN.

Fii cu un pas înaintea tuturor!

Pariază biletul cu o zi înainte de disputarea partidelor, mai ales atunci când mizezi pe favoriți sau pe pronosticuri care vor fi populare în rândul pariorilor, pentru astfel vei prinde o cotă tală mai bună cu poate 30-40% decât dacă aștepți până în ultimul moment. Desigur, nu este o regulă, în sensul că a doua zi pot apărea anumite vești care-i pot determina pe pariori să mizeze invers, însă per ansamblu vei avea de câștigat din punct de vedere al cotelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *