CSM Făgăraș câștigă primul meci cu Adrian Petrea pe bancă

CSM Făgăraș a învins ultima clasată din Liga Zimbrilor și a părăsit zona locurilor direct retrogradabile, aceasta fiind și prima victorie a lui Adrian Petrea în calitate de antrenor al formației ardelene. Gazdele au condus din primul până în ultimul minut, au avut 8-3 în minutul 11, 11-4 în minutul 19 și au încheiat prima repriză cu 6 goluri avans. În partea a doua a jocului, CSM Făgăraș a condus și la 13 goluri, diferența finală fiind rezultatul a 4 goluri consecutive înscrise de clujeni în ultimele 2 minute. CSM Făgăraș urcă pe locul 12, iar în ultima etapă a turului va evolua, peste o săptămână, pe terenul nou-promovatei CSM Bacău.

Am obținut o victorie importantă pentru noi, sunt 3 puncte de care aveam nevoie și au venit într-un moment prielnic pentru moralul echipei. Ne pregătim la fiecare antrenament cu gândul și mentalitatea de a evolua la capacitatea maximă și de a acumula punctele necesare pentru a ne îndeplini obiectivul propus. Îmi felicit jucătorii pentru această victorie, care ne dă un moral bun pentru meciul care urmează. Adrian Petrea (antrenor CSM Făgăraș)

CSM Făgăraș – U Cluj 39-30 (18-12)

Făgăraș: Vîlceanu, Ivanov – Ungureanu 7, Bejinariu 7, Constantinescu 4, Popia 3, Bahan 3, Vancea 3, Dedu 3, Huta 2, Leordean 2, Capotă 1, Arsu 1, Turcu 1, Mateoniu 1, Câmpan 1. Antrenor: Adrian Petrea.

Cluj: Balint – Al. Coman 5, Kotai 5, Fodorean 4, Hordoan 4, Gurănescu 3, Epure 3, Dedea 2, Draia 2, Putnoky 1, Milășan 1, Kereki, Pop, Vl. Coman. Antrenor: Ioan Ani-Senocico.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *